Vin Eusebio si Mutu

Subtitlu

vineri, 20 iulie 2007, 20:58
3 MIN
 Vin Eusebio si Mutu

Atletico Madrid nu este singura echipa cu firma care va juca in Romania in acest week-end. Astazi si miine, vor evolua in tara noastra alte doua echipe de mare calibru, Benfica Lisabona si Fiorentina, care vor intilni "tigrii" campionatului romanesc, CFR Cluj si Poli Timisoara.
Anuntat inca din iarna, amicalul  de astazi, CFR Cluj – Benfica a fost predestinat pentru a sarbatori centenarul gruparii clujene, dar si a inaugura instalatia de nocturna a stadionului din Gruia, care poarta numele celui care a condus, ani de-a rindul, in urma cu peste trei decenii formatia ardeleana in Divizia A: doctorul Constantin Radulescu – "Jumate". In cadrul unei festivitati de exceptie, care va incepe de la ora 19,00, si va fi transmisa in direct de Kanal D, se vor acorda 12 premii de excelenta unor personalitati din fotbalul clujean, va fi prezentat lotul condus de Ioan Andone si va avea loc un impresionant concert cu Andra, Andreea Banica si Marcel Pavel. Totul pina la ora 21,00, cind va avea loc prima partida amicala sustinuta de Benfica pe teritoriul Romaniei. Lusitanii au sosit ieri la Cluj, in aceeasi zi cu jucatorii de la Atletico Madrid care au plecat spre Bistrita, lipsind insa fostul star de altadata, Eusebio Ferreira da Silva, anuntat. Insa conducatorii de la Benfica au dat asigurari ca pina la meciul de diseara, fosta "perla din Mozambic" va ajunge la Cluj.  Pe linga prezenta unor vedete de prima mina in lotul oaspetilor (portarii Quim si Hans-Jörg Butt, fundasii Anderson, Luisão, mijlocasii Katsouranis, Rui Costa, Simão, Manuel Fernandes, atacantii Cardozo si Mantorras, lipsind din efectiv doar Moreira, Leo, Petit si Nuno Gomes), spectatorii si telespectatorii vor avea ocazia sa vada intr-un meci tare echipa-minune a Clujului, care a transferat din nou o serie de jucatori romani si straini de prima mina: Eugen Trica, Gabriel Muresan, portughezii Leão, Amoreirinha, argentinienii Fabbiani si Culio, sau suedezul Sandberg.
Miine, de la ora 20,30 (si nu 21,00, cum fusese programat initial), va fi rindul Timisoarei sa primeasca musafiri de marca. Fiorentina lui Adi Mutu va intilni echipa alb-violeta a campionatului nostru, ocazie cu care Poli isi va prezenta oficial lotul. Cesare Prandelli, antrenorul echipei "viola" a anuntat ca va onora stadionul timisorean cu tot lotul, inclusiv Mutu. Din pacate, noua achizitie, Christian Vieri, cel care il va inlocui pe Luca Toni in atac, nu a sosit la Timisoara dar sint destul de multe vedete in lotul "squadrei viola": portarii Frey si Lupatelli, fundasii Ujfalusi, Krøldrup, mijlocasii Liverani, Jørgensen si Semioli, atacantul Bojinov.  Dupa cum a spus managerul echipei timisorene, Gheorghe Chivorchian, meciul acesta va fi tratat ca un meci oficial, la fel cum a fost si partida disputata anul trecut contra lui Juventus. Echipa banateana, cu un antrenor nou la cirma, cehul Dusan Uhrin, a transferat in acest sezon pe Ionel Ganea, Marian Aliuta, Stelian Stancu, Cristian Dancia, Alin Ratiu, Fabian Teusan si internationalul sloven Dare Vrsic. Partida de la Timisoara va fi transmisa in direct de Pro TV.
 

Comentarii