De Business

Punem punctul pe știi

ASF va oferi la Iaşi premii pentru educaţie financiară

joi, 30 martie 2017, 01:50
1 MIN
 ASF va oferi la Iaşi premii pentru educaţie financiară

Cea mai bună campanie de educaţia financiară şi publicaţia de profil cea mai atractivă vor fi premiate la Iaşi astăzi, la prima ediţie a „Galei Premiilor EduFin”.

 Evenimentul este organizat de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) la Palatul Culturii, cu începere de la ora 19. Gala are loc în cadrul săptămânii „Global Money Week” şi se va desfăşura cu sprijinul Primăriei Iaşi, Inspectoratului Şcolar Judeţean, Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” şi Institutului de Studii Financiare.

Cu prilejul acestui eveniment, ASF va premia şi cel mai bun lector (voluntar) de educaţie financiară în anul precedent, dar şi cea mai bună emisiune media de educaţie financiară. „Educaţia financiară reprezintă una dintre priorităţile strategice ale ASF, iar organizarea, în premieră, a acestei gale reprezintă o recunoaştere a eforturilor depuse de toţi cei care au participat la proiectele şi programele consistente pe care Autoritatea le-a dezvoltat în acest domeniu”, a declarat preşedintele ASF, Mişu Negriţoiu.  

Comentarii