Advertorial

Intâlnire plină de emoție a fanilor Honda cu Noul Civic 2017, la showroom-ul Honda de la Casa Auto

luni, 13 februarie 2017, 11:52
3 MIN
 Intâlnire plină de emoție a fanilor Honda cu Noul Civic 2017, la showroom-ul Honda de la Casa Auto

Noul Honda Civic 2017 a venit în exclusivitate la Iași săptămâna trecută, astăzi fiind ultima zi din întâlnirea nesperată a fanilor și clienților Honda cu proaspăta generație Civic. Aflat în avanpremieră la showroom-ul Honda de la Casa Auto înaintea lansării oficiale din această primăvară, Noul Honda Civic a putut fi văzut și condus în sesiuni speciale de test-drive, în perioada  9-13 februarie. 

Noul Honda Civic reafirmă pasiunea și încrederea clienților în marcă – indiferent de vârstă și stil de viață

Noua generație Honda Civic a adus în showroom-ul Casa Auto oameni cu diferite preocupări și de vârste diferite, atât din Iași cât și din regiune – toți având în comun entuziasmul întâlnirii cu noul model al mărcii lor favorite. Prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Paris și înaintea lansării oficiale în România din cursul primăverii, Noul Civic a luat un prim contact cu străzile Iașului și a trecut cu brio chiar și testul condițiilor de iarnă. 

Modelul reînnoit reprezintă un pas înainte semnificativ pentru segmentul său, beneficiind de cel mai mare program de dezvoltare pentru un model individual din istoria companiei Honda. Noul Civic rămâne fidel conceptului original -O mașină pentru fiecare, o mașină pentru întreaga lume- dovadă fiind reacțiile clienților care l-au testat în aceste zile la dealerul Honda din Iași. 

– ”Fără cuvinte! Sunt îndrăgostit de ea", a afirmat Matei după test-drive. 

– ”O experiență completă: putere, spațiu și confort imbatabil!”- acestea sunt câteva dintre impresiile lui Cătălin.

Însoțiți de familie și prieteni, toți participanții la teste au rămas impresionați de exteriorul elegant, cu un plus de sportivitate, interiorul confortabil cu accent pe calitatea materialelor, de tehnologiile avansate și de dinamismul legendar reafirmat.

Noul Civic se remarcă printr-un design exterior distinctiv 

Silueta bine gândită este o declarație încrezătoare a caracterului sportiv. Mai încăpător, mai alungit și cu garda mai joasă decât a predecesorilor săi, Noul Civic are un aspect ager și agresiv. Arcadele pronunțate ale roților și prizele de aer sculptate reprezintă un indiciu al caracterului sportiv al Noului Civic. 

O platformă complet nouă

Noul Civic a fost dezvoltat de la zero, pe o platformă complet nouă, pentru a îndeplini promisiunea unei dinamici agile și satisfăcătoare. Carcasă ușoară și rigidă în același timp este produsul unor inovații inginerești și tehnici speciale de construcție. Centrul de gravitație plasat mai aproape de sol și un sistem de suspensie nou și sofisticat contribuie în mod direct la o experiență de condus antrenantă și plăcută.

Interior rafinat cu infotainment de generație avansată

Interiorul complet regândit al noului Civic este simplu, aerisit și cuceritor, transmite un rafinament excepțional și este susținut prin materiale de calitate superioară. Poziția mai joasă a scaunului șoferului completează plăcerea și confortul la volan cu un sentiment total de conexiune perfectă între om și mașină. 

Alături de alte tehnologii moderne implementate pe Noul Civic, a doua generație a sistemului de conectivitate și infotainment asigură șoferului și ocupanților soluții moderne, facile și intuitive pentru orice  nevoi de comunicații pe durata călătoriei.  

Noi motorizări VTEC TURBO pe benzină

Noile motorizări VTEC TURBO pe benzină sunt special gândite pentru o experiență de condus eficientă, antrenantă și puternică.

Siguranță absolută prin pachet standardHonda Sensing 

Pachetul Honda Sensing de siguranță avansată și tehnologiile de asistență a condusului fac din Noul Civic cel mai sigur vehicul din clasa sa. 

Zilele festive dedicate întâlnirii în avanpremieră la Iași cu Noul Honda Civic se încheie astăzi, modelul urmând să revină în showroom în cursul primăverii, când va fi disponibil și pentru achiziție.Pentru a fi la curent cu noutățile Honda la Iași, pagina de facebook /HondaCasaAuto este actualizată mereu cu informații proaspete, iar pentru programări la test-drive și achiziții, reprezentanții Honda vă așteaptă la showroom-ul din cadrul Casa Auto Iași, zilnic, de luni până sâmbătă, între orele 8:00-18:00.  

Casa Auto Iași – Dealer Honda

Șos. Păcurari, nr. 177

Tel./Fax: 0232 933

E-mail: contact@casaautois.ro

www.casaautoiasi.ro

Comentarii