Noua Dacia Logan MCV va fi lansata in Romania pe 28 mai

luni, 20 mai 2013, 13:12
1 MIN
 Noua Dacia Logan MCV va fi lansata in Romania pe 28 mai

Dacia Logan MCV, masina de familie ajunsa la a doua generatie, va fi lansata oficial in Romania pe 28 mai, a anuntat producatorul auto. Preturile pentru noul model, fabricat in Romania, vor fi anuntate cu ocazia lansarii si este de asteptat ca versiunea de intrare in gama sa coste aproape 9.000 euro.

 

Noul Logan MCV are un portbagaj de 573 litri si costa de la 8.990 euro cu TVA in Franta, pe piata britanica avand un pret mai mic (8.300 euro). Pentru piata din Romania comenzile pentru noul Logan MCV vor fi preluate din iunie si livrarile vor incepe imediat dupa, in iulie.

Lansat in 2006, break-ul Logan MCV a fost achizitionat de peste 380.000 de clienti din peste 40 de tari. Dupa ce a prezentat cu succes anul trecut, noile Logan, Sandero si Sandero Stepway, Dacia isi completeaza oferta cu noul Logan MCV. Acest nou MCV a fost prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva din martie 2013.

Asemenea noilor Logan si Sandero, noul Logan MCV adopta un stil exterior modern, specific modelelor break, si un design interior pe masura.

“Incapator si functional, noul Logan MCV ofera, datorita dimensiunilor sale, un spatiu interior generos, cu cinci locuri si un portbagaj cu un volum de 573 litri”, a anuntat Dacia. Asadar, cum era de asteptat, noul Logan MCV este disponibil doar cu cinci locuri, fiind acum un break conventional.

Citeste mai departe

Comentarii