De Business

Punem punctul pe știi

O companie de IT din Bacău se extinde la Iaşi

luni, 14 noiembrie 2016, 02:50
2 MIN

O companie de IT şi Outsourcing din Bacău, fondată şi condusă de un antreprenor belgian, anunţă planuri mari de extindere pe piaţa ieşeană de dezvoltare software. Compania ISSCO s-a mutat de curând în clădirea de birouri ARIA Office Center. 

Imobilul este situat pe malul râului Bahlui, pe Şoseaua Naţională nr. 37, şi a fost construit din fonduri europene de firma Profile Business Consulting, în acţionariatul căreia se regăsesc Alina Hăilă, fosta secretară a liberalului Relu Fenechiu, şi, indirect, omul de afaceri Michael Nseir. În vara acestui an, societatea ISSCO s-a înţeles cu proprietarii clădirii pentru a închiria 350 de metri pătraţi, unde şi-au amenajat deja biroul. La Iaşi, compania ISSCO va angaja pentru început 50 de programatori. Anul trecut, ISSCO a realizat în centrul din Bacău afaceri de 500.000 euro cu doar 24 de angajaţi, iar pentru 2016 conducerea societăţii ţinteşte obţinerea unei cifre a afacerilor de 2 milioane de euro.

„După mai bine de zece ani de experienţă acumultată cu echipa de dezvoltatori din Bacău, ne-am decis să ne orientăm şi spre zona Iaşului într-o nevoie continuă de extindere.  Proiectele, interne şi de outsourcing, în care suntem angajaţi solicită expertiza unor dezvoltatori de soft cu pregătire relevantă în domeniu. Nu suntem doar o altă firmă de IT, care lucrează proiecte pe bandă rulantă. ISSCO este o combinaţie perfectă şi sănătoasă de outsourcing şi dezvoltare de servicii şi produse proprii. Outsourcing-ul este o componentă principală a activităţii, lucrăm selectiv pentru clienţi valoroşi pe proiecte de dezvoltare software pentru care construim echipe ce dezvoltă soluţii noi, în afara şablonului şi clişeelor.

Proiectele interne, cealaltă jumătate a activităţii, se concentrează pe produse şi soluţii proprii, pe care le dezvoltăm şi comercializăm la nivel mondial, concentrându-ne atât pe nevoile IMM-urilor, cât şi pe cele ale corporaţiilor, construind soluţii de la zero în domenii de «Fleet Management», «Cloud» şi «Quality»”, a spus Nick Vercruyssen, director general ISSCO. 

 

 

Comentarii