17 tineri găsiți morți într-un club din East London. Nu se știe cauza

duminică, 26 iunie 2022, 15:17
2 MIN
 17 tineri găsiți morți într-un club din East London. Nu se știe cauza

Cadavrele a cel puţin 17 persoane, majoritatea tineri, au fost descoperite într-un club de noapte.

Descoperirea macabră a fost făcută în oraşul East London din Africa de Sud, a anunţat duminică poliţia locală, potrivit AFP şi Reuters, citate de Agerpres.

„Şaptesprezece tineri au fost găsiţi morţi într-un bar de noapte aici, în East London. Circumstanţele producerii deceselor nu se cunosc în acest moment,” a declarat şeful poliţiei provinciale, generalul Thembinkosi Kinana, pentru canalul de televiziune eNCA.Potrivit presei locale, alte trei persoane au fost transportate la spital, unde au murit. 

Oficialul sud-african a declarat că poliţia a fost alertată de populaţie în legătură cu incidentul de la Scenery Park, situat la circa trei kilometri de centrul oraşului.

Kinana a declarat pentru Reuters că este prea devreme pentru a fi determinată cauza decesului tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani.Un oficial al serviciilor de sănătate din provincia Eastern Cape, unde se află oraşul East London, a exclus posibilitatea unei busculade.

„Este greu de crezut că ar fi vorba despre o busculadă, pentru că niciuna dintre victime nu prezintă răni deschise vizibile,” a spus Unathi Binqose prin telefon pentru AFP, de la locul faptei.

Potrivit ziarului local DispatchLive, „trupurile se află întinse pe mese, pe scaune şi pe podea”, fără „semne vizibile de răni”.

Televiziunile locale au transmis imagini cu mulţimea adunată în jurul acestui club de noapte din East London, un oraş cu un milion de locuitori de la Oceanul Indian, situat la aproximativ 700 km sud de Johannesburg.Sursa: Agerpres

Comentarii