A fost au ba aranjată călimara dinainte? Haideţi că vom vedea curând!

luni, 24 ianuarie 2022, 17:20
1 MIN
 A fost au ba aranjată călimara dinainte? Haideţi că vom vedea curând!

Pentru că se tot fac şi se desfac scenarii privind cerneala cu care a fost împroşcat liderul AUR George Simion, adicătelea dacă nu cumva a fost ceva aranjat chiar de “victimă”, haideţi să facem şi noi aicea niscai observaţiuni, nu neapărat despre subiect dar sigur adiacente.

De-un par egzamplu, dacă am sta strâmb şi am gândi drept, nu vi se pare oare şi vouă căci cam prea ì pică la fix ăstuia astfel de momente în care presa şi televiziunile să scrie la greu despre el?

Doi la mână: deşi pare un plan cam banal, iarăşi miroase a ceva bine gândit, antamat undeva în nişte laboratoare mai profi, ale unor personagii cu grade şi care par că asta au în fişa postului. Din ţară, din afară? Asta chiar nu ştim, deşi poţi bănui… Oricum, haideţi mai întâi să vedem dacă face vreo plângere omul! Că noi avem deja o bănuială…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii