A furat o autoutilitară și a făcut-o praf într-un accident la Brătuleni. Nu avea permis

joi, 21 octombrie 2021, 11:01
2 MIN
 A furat o autoutilitară și a făcut-o praf într-un accident la Brătuleni. Nu avea permis

Un accident rutier grav s-a petrecut seara trecută în localitatea Brătuleni, comuna Miroslava. O autoutilitară a izbit un utilaj parcat pe partea stângă a drumului.

Conducătorul auto furase autoutilitara de la un bărbat la care fusese în vizită și care lăsase cheile în contact. Proprietarul a văzut pe Facebook că mașina sa fusese făcută zob în accident. Detalii despre coliziune aflați de AICI.

"Seara trecută, în jurul orei 21.30, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe raza satului Brătuleni din comuna Miroslava a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că un bărbat care ar fi condus o autoutilitară (aparținând altei persoane) pe drumul public, ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu o macara parcată neregulamentar.

În urma accidentului rutier, conducătorul auto a fost rănit, fiind transportat la o unitate medicală.

Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto nu a putut fi testat alcoolscopic. La unitatea medicală, acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în aceeași seară, în jurul orei 23.00, polițiștii au fost sesizați de proprietarul autoutilitarei despre faptul că autovehiculul i-ar fi fost sustras de conducătorul auto (care anterior îl vizitase) din curtea locuinței, din comuna Lețcani, unde ar fi fost parcat cu cheile în contact.

Proprietarul autoutilitarei a declarat că a văzut pe o rețea de socializare faptul că autovehiculul său a fost implicat în accident.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și  furt în scop de folosință", conform comunicatului oficial.

Comentarii