Activităţi de informare printre ieşeni în privinţa traficului de persoane, droguri şi siguranţa online

sâmbătă, 11 iunie 2022, 18:40
1 MIN
 Activităţi de informare printre ieşeni în privinţa traficului de persoane, droguri şi siguranţa online

Poliţiştii ieşeni au efectuat astăzi mai multe activvităţi de informare printre ieşeni în privinţa traficului de persoane, a traficului şi consumului de droguri, dar şi recomandări pentru siguranţa în mediul online

“Astăzi, 11 iunie a.c, poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Iaşi, împreună cu reprezentanţi ai A.N.A. – C.P.E.C.A. Iaşi au desfăşurat mai multe activităţi informativ-preventive, în municipiul Iaşi, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor.

Astfel, au fost purtate discuţii cu angajaţii cafenelelor, teraselor şi restaurantelor, aceştia fiind sfătuiţi cu privire la măsurile minime de autoprotecţie pe care trebuie să le adopte în vederea prevenirii victimizării.

De asemenea, au fost transmise cetăţenilor recomandări cu privire la prevenirea traficului de persoane, a traficului şi consumului de droguri, dar şi recomandări pentru siguranţa în mediul online. Astfel de activităţi vor continua şi în perioada următoare, pentru creşterea gradului de informare a cetăţenilor”, se arată într-un comunicat remis presei.

Comentarii