Atmosferă de târg la Cârniceni, în comuna Tiganasi: Zeci de căruţe şi sute de oameni adunaţi la eveniment (VIDEO)

duminică, 18 iunie 2023, 09:19
1 MIN
 Atmosferă de târg la Cârniceni, în comuna Tiganasi: Zeci de căruţe şi sute de oameni adunaţi la eveniment (VIDEO)

Tigănaşi, comună din judeţul Iaşi, este în fiecare duminică gazda unui spectacol animat, deoarece localnii organizează un târg pitoresc, atrăgând zeci de căruţe şi sute de oameni din regiunea înconjurătoare. Evenimentul, caracterizat de o atmosferă  animată, a fost o ocazie perfectă pentru ca producătorii agricoli şi comercianţii persoane fizice şi juridice să-şi expună produsele.

Printre tarabele de la târg se afla şi cea a lui “Luci Măcelaru”. Micii lui Luci au fost punctul de atracţie pentru cei pofticiosi. În cadrul târgului, vizitatorii au putut  achiziţiona o gamă variată de produse. De la produse agricole proaspete şi organice, direct de la producători locali, până la brânzeturi delicioase şi cazane pentru prepararea tradiţionalei ţuici, târgul a oferit o gamă bogată de opţiuni pentru toţi participanţii.

Pe lângă produsele tradiţionale româneşti, au existat şi standuri cu mărfuri exotice aduse de comercianţi din Ucraina şi China. Chinezariile colorate şi diverse produse importate au atras curiozitatea vizitatorilor şi le-au oferit ocazia de a explora culturi diferite şi de a descoperi obiecte unice.

Hainele de bazar au fost un alt punct de atracţie al târgului, oferind opţiuni variate pentru toate gusturile şi stilurile. Vizitatorii s-au bucurat de o mare varietate de haine de calitate, iar negocierile intense au făcut ca atmosfera să fie şi mai captivantă.

Pentru a completa experienţa autentică, în cadrul târgului au fost expuse şi obiecte precum măşti de gaze şi foi de cort militare, aducând o notă istorică şi impresionantă în peisajul pitoresc al târgului.

Comentarii