AUR vrea șefia grupului de rugăciune al Parlamentului, dar nu o primește

luni, 07 iunie 2021, 13:32
1 MIN
 AUR vrea șefia grupului de rugăciune al Parlamentului, dar nu o primește

Președintele AUR, George Simion, s-a supărat că formațiunea sa nu a primit, așa cum i s-ar fi promis, președinția grupului de rugăciune al Parlamentului. Grupul este organizat ad-hoc, având un singur parlamentar USR, pe Bogdan Rodeanu.

În prezent, șeful acestui grup este senatorul PSD Titus Corlățean, care a scăpat de o anchetă penală fiindcă Senatul nu i-a ridicat imunitatea.  Acum, el conduce acest grup și refuză să-i cedeze unui parlamentar AUR, cum a cerut Simion.

“În urma negocierilor din decembrie a comisiilor comune și a comisiilor internaționale, noi trebuia să avem președinția acestui grup. Am tot insistat la domnul senator Corlățean. Atâta timp cât face parte dintr-o negociere între grupurile parlamentare nu înțeleg de ce se tot insistă (…) Noi suntem grup parlamentar nou, asta ni s-a propus.Dați-ne nouă Comisia pentru adunarea mediteraneană și luați voi Grupul de Rugăciune, de exemplu“, a relatat Simion, într-o ședință a Birourilor Permanente ale Senatului și Camerei Deputaților, cum a fost păcălit să primească o funcție care nu se negociază. 

Aflați amănunte de pe newsweek.ro.

Comentarii