Advertorial (P)

Autorizaţia de construire – simplu si rapid

joi, 17 octombrie 2019, 01:50
1 MIN

Vă gândiţi la proiectarea unei clădiri ? O construcţie nouă sau o extindere ?

Daca vreţi să demaraţi un proiect de casă și nu știti de unde să începeţi, daca aveţi nişte idei și nu știti cum să le ordonaţi, proiectanţii CAD-ON vă  prezintă care sunt pașii de urmat pentru a ajunge de la concept la obiect.

Orice renovare, consolidare sau extindere a unui imobil, chiar şi demolarea, nu se pot face fără obţinerea în prealabil a autorizaţiei de construire. De asemenea, pentru obţinerea autorizaţiei este necesară obţinerea de avize de la primărie, de la furnizorii de utilităţi, de certificat de urbanism, iar obţinerea tuturor acestora este pentru cei mai mulţi, o reală problemă.

CAD-ON vine în sprijinul celor care au nevoie de consultanţă pentru a obţine, cu uşurinţă, autorizaţii de construire, dar şi al celor care nu au timp să se ocupe de obţinerea actelor necesare.

Obţinerea autorizaţiei de construire presupune parcurgerea mai multor paşi şi implică colaborarea cu o serie de specialişti în construcţii precum arhitectul, inginerul structurist, inginerii de instalaţii, verificatorii de proiect, iar în unele cazuri experţii tehnici.

Comentarii