Avioane vopsite în dungi colorate, arătând ca niște bomboane

miercuri, 06 aprilie 2022, 12:04
1 MIN
 Avioane vopsite în dungi colorate, arătând ca niște bomboane

Compania aeriană germană Condor a anunţat că avioanele din flota sa vor fi vopsite în dungi, urmând a „purta” culori îndrăznețe, ca niște bomboane. Designul a fost inspirat de „umbrele de soare, prosoape de baie și șezlonguri de plajă", informează CNN, care citează un comunicat al companiei.

Ralf Teckentrup, directorul general al Condor, a declarat că dungile colorate sunt „noua marcă înregistrată” a companiei aeriene. Prima aeronavă Condor în dungi a efectuat deja primul zbor marți, 5 aprilie. Avionul A321, colorat în alb și galben, a plecat din Frankfurt spre Lanzarote, din Insulele Canare (Spania).

Compania Condor are peste 50 de aeronave în flotă și promite că majoritatea vor fi vopsite în dungi până în 2024. Potrivit companiei, șase dintre avioanele cu dungi vor fi operate în această vară, urmând să zboare spre destinații precum Insulele Canare, Grecia și Egipt.

Dungile colorate, concepute de agenția de creație Vision Alphabet din Berlin, urmăresc să evoce nostalgia pentru vacanțele din trecut și să crească entuziasmul pentru vacanțele din viitor.

Potrivit Condor, deţinută în trecut de britanicii de la Thomas Cook, dungile albastre reprezintă marea, dungile galbene amintesc de soare, roșul reprezintă „pasiunea”, verdele ar trebui să ne facă să ne gândim la o insulă, iar dungile bej-aurii ar trebui să-i ducă pe pasageri cu gândul la o plajă cu nisip.

Aflați amănunte de pe libertatea.ro.

Comentarii