Bacău: Anchetaţi pentru furt, după ce au înapoiat un portofel găsit pe stradă

vineri, 12 martie 2021, 14:15
1 MIN
 Bacău: Anchetaţi pentru furt, după ce au înapoiat un portofel găsit pe stradă

O femeie în vârstă de 51 de ani şi fiul acesteia, de 19 ani, sunt cercetaţi pentru infracţiunea de furt după ce ar fi restituit un portofel pe care l-au găsit într-o parcare, însă au înapoiat portofelul după ce au luat banii care se aflau în el.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Bacău, întâmplarea a avut loc în parcarea unui centru comercial din oraş. O femeie în vârstă de de 56 de ani a sunat la poliţie şi a reclamat că, în timp ce se afla în parcarea unui centru comercial a pierdut portofelul care conţinea bani şi acte de identitate, iar acesta i-a fost restituit de două persoane necunoscute, însă fără suma de bani deţinută.

Cititi si: Portofel cu peste 19.000 de euro, găsit în parcarea unui supermarket din Iași

„În scurt timp, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat două persoane  bănuite de comiterea infracţiunii reclamate, respectiv o femeie de 51 de ani şi fiul acesteia, de 19 ani, din comuna Parava. Ca urmare a controlului corporal efectuat de poliţişti, asupra tânărului în cauză, a fost identificată suma de 4080 de lei, ce a fost restituită păgubitei”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău.

Pe numele celor doi, poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.

Comentarii