Bărbat în stare critică după ce a căzut de la etajul 4 la etajul 3

joi, 09 mai 2019, 01:49
1 MIN
 Bărbat în stare critică după ce a căzut de la etajul 4 la etajul 3

Un bărbat în vârstă de 42 de ani este în stare gravă după ce a căzut de la etajul al IV-lea la cel de-al III-lea, pe scara din interiorul unui bloc.

Acesta a fost găsit întins pe spate, inconştient, la baza scărilor de la etajul al III-lea, de către un echipaj de terapie intensivă mobilă (TIM) aparţinând SMURD, care l-a transportat la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi.

Bărbatul a intrat în comă, din cauza unei lovituri puternice la cap, dar are şi mai multe fracturi şi o contuzie pulmonară.

„Pacientul în vârstă de 42 de ani a fost adus la spital cu un traumatism cranio-cerebral ce a dus la formarea unui hematom subdural, motiv pentru care acesta este în comă. De asemenea, acesta prezenta o contuzie pulmonară stângă, mai multe fracturi costale stângi şi o fractură de claviculă stângă“, a precizat Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Bărbatul a fost tratat în UPU, dar transferat apoi la Spitalul de Neurochirurgie, pentru a primi tratament specializat. Medicii spun că starea sa este critică.

Comentarii