Bărbat în toată firea a făcut accident în stare de ebrietate

joi, 19 august 2021, 01:50
1 MIN
 Bărbat în toată firea a făcut accident în stare de ebrietate

Un bărbat de 62 de ani care s-a urcat băut la volanul maşinii personale a provocat un accident rutier în comuna Tomeşti. După ce a condus cu o alcoolemie mare, acesta s-a ciocnit cu alte două maşini parcate pe o stradă din comună. Agenţii de poliţie care au ajuns la faţa locului au constatat, în urma unui control cu aparatul alcooltest, că bărbatul avea o alcoolemie de 1,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În urma scenariului petrecut luni seara, el s-a ales cu un dosar penal, aflat în lucru la Secţia 1 Poliţie Rurală Tomeşti, pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Din investigaţiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că la data de 16 august un bărbat de 62 de ani ar fi condus un autoturism, pe raza comunei Tomeşti, fiind sub influenţa alcoolului şi ar fi acroşat alte două autoturisme. În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge”, conform IPJ Iaşi. 

Comentarii