Bătaie ca-n filme între şapte persoane după un accident rutier banal

miercuri, 07 iulie 2021, 09:58
1 MIN
 Bătaie ca-n filme între şapte persoane după un accident rutier banal

Un aparent banal incident de trafic a degenerat într-o bătaie generalizată, pe o stradă din zona lacului Brateş. Şapte persoane s-au încăierat după ce o autoutilitară condusă de un tânăr de numai 21 de ani s-a ciocnit cu un autoturism. Situaţia a escaladat rapid, spiritele încinse împingându-i atât pe ocupanţii dubiţei, tânărul şi tatăl lui, în vârstă de 45 de ani, cât şi pe câţiva dintre ocupanţii autoturismului, să-şi administreze reciproc lovituri cu pumnii şi alte obiecte.

A fost nevoie de intervenţia poliţiei, un echipaj de la Secţia 5 constatând că încăierarea avea mai multe efecte colaterale. "În urma conflictului, a rezultat distrugerea parţială a autoturismului şi rănirea a două persoane, dintre care una a necesitat spitalizare. Continuând verificările, poliţiştii au stabilit că tânărul de 21 de ani, care se afla la volanul autoutilitarei, nu deţine permis de conducere, autovehiculul fiindu-i încredinţat de tatăl acestuia, aflat pe scaunul din dreapta faţă, pentru a-l conduce", a explicat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Drept urmare, tatăl şi fiul au fost reţinuţi pentru lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi conducere fără permis, respectiv, încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus unei persoane despre care se ştie că nu posedă permis de conducere. Alături de ei, au ajuns în custodia poliţiei şi doi adversari din maşina distrusă. Este vorba de doi bărbaţi, de 32 şi 35 de ani, reţinuţi pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cei patru urmează să fie duşi în faţa unui procuror, cu propunere de arestare preventivă.

SURSA: viatalibera.ro

Comentarii