Candidații de la Primăria Capitalei. Nicușor Dan: Am votat cu sete (UPDATE)

duminică, 27 septembrie 2020, 08:21
2 MIN
 Candidații de la Primăria Capitalei. Nicușor Dan: Am votat cu sete (UPDATE)

Ce spun candidații la Primăria Capitalei, aflați din rândurile de mai jos.

Nicuşor Dan: Aştept de mult timp votul ăsta. Am votat cu sete

Candidatul PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că a “votat cu sete” pentru a scoate din Primăria Bucureşti o caracatiţă de interese care a ţinut în subdezvoltare acest oraş.

“Aştept de mult votul ăsta. Am votat cu sete, să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiţă de interese care a ţinut în subdezvotlare acest oraş, de aia nu a fost în stare să rezolve nici măcar apa caldă, nu mai zic de trafic sau poluare”, a transmis Nicuşor Dan, la ieşirea din secţia de votare.

El a mai afirmat că această competiţie este una de valori, între adevăr şi minciună, între competenţă şi incompetenţă.

“Dincolo de problemele vieţii curente,  competiţia electorală este una de valori. Este una între adevăr şi minciună, este una între competenţă şi incompetentţă, între cinste şi corupţie şi este una între decenţă şi superficialitate fudulă. De asta am votat cu mare sete”, a mai declarat candidatul PNL şi USR-PLUS.

Traian Băsescu: Votul a decurs ca în perioada de pandemie, dar normal. Oamenii să iasă la vot dacă vor să aibă un primar bun ca mine

Candidatul Partidului Mişcarea Populară la Primăria Capitalei, fostul prelşedinte Traian Băsescu, a declarat duminică, după ce şi-a exercitat dreptul de vot, că votul a decurs ca în perioada de pandemie, dar în mod normal.

“Votul a decurs ca în perioada de pandemie, dar a decurs normal”, a transmis Traian Băsescu jurnaliştilor.

Întrebat dacă îi sfătuieşte pe alegători să iasă la vot, candidatul PMP la Primăria Bucureşti a răspuns: “O, da. E condiţia obligatorie dacă vor să aibă un primar bun ca mine”.

Gabriela Firea: Oamenii trebuie să fie pe primul loc

”Am votat cu gândul la toţi copiii, tinerii şi adulţii din Bucureşti, la bunicii noştri”, a declarat Firea imediat după vot.

Ea a mai spus că a votat cu gândul la investiţii în infrastructură şi pentru combaterea poluării, concluzia sa fiind însă că ”oamenii trebuie să fie pe primul loc”.

Întrebată ce va face luni, în prima zi după alegeri, Gabriela Firea a declarat că va merge la muncă.

Aflați amănunte de pe news.ro.

Comentarii