Care sunt motivele pentru care Alina Sorescu divorţează de Alexandru Ciucu

miercuri, 11 mai 2022, 14:39
1 MIN
 Care sunt motivele pentru care Alina Sorescu divorţează de Alexandru Ciucu

La începutul anului 2022, Alina Sorescu (35 de ani) a depus actele de divorţ de partenerul ei, Alexandru Ciucu (46 de ani). Dar care este, de fapt, motivul pentru care cei doi au ajuns la o separare legală? Ce s-a întâmplat între designer şi prezentatoarea TV?

Prezentatoarea TV Alina Sorescu şi designerul Alexandru Ciucu divorţează. Actele pentru separarea legală au fost depuse la începutul anului 2022, după o căsnicie de 12 ani. Cei doi au împreună două fetiţe – Carolina, în vârstă de 8 ani, şi Raisa, în vârstă de 6 ani. În prezent, cele două micuţe locuiesc alături de prezentatoarea TV şi de bunicii din partea mamei într-un apartament de patru camere din Capitală.

Relaţia dintre Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu nu ar mai fi funcţionat de câţiva ani. Şi, chiar şi în condiţiile în care prezentatoarea TV ar fi încercat să îşi salveze mariajul, nu a avut efectul scontat. Mai mult decât atât, designerul a urmat un curs la Paris, în ultima jumătate de an, astfel lipsind din viaţa celor două fetiţe ale lor, Carolina şi Raisa. De asemenea, bărbatul nu ar fi avut un comportament pozitiv faţă de soţia lui, reproşându-i prezentatoarei TV că nu ar mai fi avut performanţe în câmpul profesional. Totodată, designerul ar fi călcat strâmb în căsnicia cu Alina Sorescu, arată Spynews.

Citiţi mai multe pe cancan.ro

Comentarii