Cât costă un şezlong la mare în Mamaia, Constanţa, Costineşti, Eforie şi Mangalia? Preţurile actualizate pentru 2021

marți, 13 iulie 2021, 14:39
2 MIN
 Cât costă un şezlong la mare în Mamaia, Constanţa, Costineşti, Eforie şi Mangalia? Preţurile actualizate pentru 2021

Cei care vor să meargă la mare în această perioadă se întrebă cât costă un şezlong la mare în Mamaia, Constanţa, Costineşti, Eforie şi Mangalia. Iată preţurile actualizate pentru 2021!

Turiștii aflați pe litoralul românesc plătesc anul acesta prețuri începând de la 25 de lei/zi pentru un șezlong și de la 180 de lei/zi pentru un baldachin.
Tariful de închiriere al șezlongurilor este mai accesibil în sudul litoralului și poate fi cu până la 100% mai scump în nordul litoralului

Costul pentru un şezlong diferă de la un operator economic la altul. Prin urmare, este posibil să găsiţi peaceeași plajă mai multe prețuri.
În timpul săptămânii, şezlongurile au un preţ mai mic decât în weekend.
În staţiunea Mamaia, în special în zona de nord, bulgalourile şi şezlongurile se închiriază şi cu 100 de lei pe zi. Preţurile medii acolo ajung, însă, la 50-60 de lei.

La Năvodari, puteţi găsi şi şezlonguri cu un preţ 15 lei. Acest preţ se găseşte şi în Constanța. Un șezlong de lemn cu umbrelă din stuf are un preţ de 30 de lei. Însă în weekend, costurile ajung şi la 60 de lei.În Constanța, prețul pentru un șezlong pornește de la 20-25 de lei/zi pentru Plaja Modern.

În staţiunea Costineşti un șezlong costă 30 de lei, iar un baldachin 250 de lei.

În plus, pe unele plaje ale hotelurilor, şezlongurile sunt gratuite pentru cei care sunt cazaţi acolo.Cât costă un şezong în Eforie Nord şi Eforie Sud?
Un şezlong în Eforie Nord şi în Eforie Sud are un preţ de închiriere ce porneşte de la 20 de lei/zi.În weekend însă, costurile sunt mai mari.

Şi în Mangalia, preţul pe zi al unui şezlong porneşte tot de la 20- 25 de lei.
Și în stațiunea 2 Mai prețurile sunt mai convenabile pentru buzunarele turiștilor. Prețul unui șezlong cu umbrelă pornește de la 20 de lei/zi.

Însă, cu cât ne vom apropia de luna august, iar plajele vor deveni aglomerate, operatorii vor modifica şi preţurile pentru şezlonguri, astfel că în weekend nu se vor mai găsi şezlonguri sub 30-35 de lei pe zi/persoană.

În Vama Veche, preţurile pentru şezlonguri sunt de 30 de lei în timpul săptămânii şi 35 de lei în weekend

Sursa: stirilekanald

Comentarii