Căutați îmbrăcămintea potrivită? Alegeți aceste outfituri și veți fii încântată (P)

miercuri, 30 martie 2022, 10:50
3 MIN
 Căutați îmbrăcămintea potrivită? Alegeți aceste outfituri și veți fii încântată (P)

Aveți senzația că ați încercat deja toate mijloacele, și totuși nu vă place cum arătați? Poate vă deranjează cele câteva kilograme în plus, nu vă plac umerii largi ca de bărbat sau sunteți prea înaltă sau scundă.

Puteți fi stilată, frumoasă și mai ales mulțumită de silueta voastră, indiferent de structura corpului vostru. Nu contează dacă este în formă de pară, sub formă de triunghi inversat sau clepsidră.

Piesele voastre de îmbrăcăminte preferate sunt suficiente pentru a suprima orice imperfecțiune și pentru a scoate în evidență avantajele. Dacă adăugați accesorii sofisticate, veți străluci literalmente.

„Moda se schimbă, dar stilul rămâne."

Coco Chanel

Sursa: https://unsplash.com/photos/3vnjAsKyykw

Parfumul stă la baza oricărui outfit

Fără îndoială o femeie dacă poartă parfumul potrivit, poate deschide multe uși. Uneori, o singură sticluță de parfum este suficientă pentru a vă face să vă simți bine în propria piele.

„O femeie fara parfum nu are viitor.”

Coco Chanel

Recomandarea noastră este să folosiți coduri reducere Notino. În prezent, vei găsi cele mai bune mărci de lux la prețuri imbatabile.

Sursa: https://unsplash.com/photos/QGhOYibh81o

O talie de viespe

Credeți că nu aveți siluetă potrivită pentru a purta un costum de baie iar colăceii de pe burtă au devenit deranjanți? La urma urmei, toate acestea pot fi ascunse inteligent cu haine.

Alegeți cele mai avantajoase coduri reduceri About You de pe KUPLIO.ro. Creați-vă ținute unice la prețuri avantajoase, lucrate până la cel mai mic detaliu.

Aici puteți găsi un palton mai lung cu o curea largă care vă va subția optic talia astfel veți obține talia de viespe mult visată. Colăceii de pe burtă îi puteți ascunde cu o pereche de pantaloni mai largi sau o pereche de blugi.

Pe de altă parte, ar trebui să uitați de tricourile supradimensionate, care vă adaugă doar kilograme în plus. Ar trebui să purtați un top strâns cu un sacou deasupra.

Accesoriile completează aspectul

Cum vă puteți alungi optic figura astfel încât să arate întotdeauna simetric? Alegeți croielile, culorile și modelele adecvate de îmbrăcăminte și corectați-vă silueta cu ajutorul iluzilor optice.

Sursa: https://unsplash.com/photos/Ij90ZkjnIiA

Unul dintre cele mai eficiente trucuri este geanta de mână aleasă corespunzător. Dacă sunteți scundă, atunci cumpărați o geantă de mână de dimenisuni mai mici, care vă va spori optic înălțimea. Vă puteți reduce optic înălțimea cu o geantă oversize.

Și cum rămâne cu îmbrăcămintea? Rochiile și pantalonii mai lungi au o caracteristică miraculoasă. Ele formează o linie verticală lungă și aparent lungesc figura. Minirochiile, in schimb, reduce puțin din figură.

Cu aceste sfaturi, hainele vor deveni prietenele voastre cele mai bune. Nu mai trebuie să vă faceți griji că nu o să vi se potrivească. Ați urmat deja aceste trucuri în ceea ce priveste îmbrăcămintea sau sunt o noutate pentru dumneavoastră?

Comentarii