Ce a spus Caroline Garcia după ce a învins-o pe Simona Halep la Doha

luni, 21 februarie 2022, 19:23
1 MIN
 Ce a spus Caroline Garcia după ce a învins-o pe Simona Halep la Doha

Caroline Garcia a furnizat surpriza zilei și s-a calificat în turul secund al turneului de la Doha după ce a învins-o pentru a doua oară în carieră pe Simona Halep (a fost a noua întâlnire dintre cele două).

După meci, sportiva aflată pe locul 76 în ierarhia mondială (beneficiară a unui wildcard la competiția de categorie WTA 1000) s-a declarat mulțumită de jocul său și a menționat condițiile meteorologice dificile din Qatar.

"Am jucat foarte bine azi. Nu a fost ușor, având în vedere și condițiile, a bătut vântul destul de tare. În plus, împotriva Simonei am pierdut șapte meciuri. A fost o bătălie extraordinară împotriva ei, ca de obicei. Dar astăzi am jucat agresiv și am avut o abordare pozitivă pe toată durata partidei.

Simona a avut o săptămână foarte bună la Dubai, a venit plină de încredere aici. Eu n-am câștigat multe meciuri în acest an, a fost complicat pentru mine. Dar fiecare meci este o șansă, știu că trebuie să lupt până la final, sunt foarte mulțumită de jocul meu astăzi.

Sper că voi căpătă încredere după această victorie și voi juca mai bine. Iau meci cu meci și sunt mulțumită că voi juca în runda următoare" – Caroline Garcia, la finalul partidei cu Simona Halep.

Aflați amănunte de pe hotnews.ro.

Comentarii