Ce scaune sa alegi pentru o amenajare moderna cu buget restrans: idei practice

joi, 14 martie 2019, 11:14
3 MIN
 Ce scaune sa alegi pentru o amenajare moderna cu buget restrans: idei practice

Subiectul amenajarii bucatariilor moderne este unul dintre cele mai discutate in ceea ce priveste designul interior. Nu intamplator, pentru ca bucataria este una dintre cele mai importante incaperi din locuinta, locul unde ne petrecem poate cel mai mult timp din zi.

Atunci cand vine vorba despre masa si scaune, aceste piese de mobilier trebuie selectate atent, ne sfatuiesc expertii, fiind piesele centrale din orice bucatarie.


Se spune despre bucatarie ca este cartea de vizita a unui camin, fiind un spatiu cu personalitate care vorbeste, de fapt, despre personalitatea intregii familii, pentru toti musafirii care ne calca pragul casei. Este perfect adevarat, iar specialistii in design interior aduc mereu noutati in domeniu, idei practice si sfaturi utile de amenajare.  Afla ce scaune trebuie sa alegi pentru o amenajare moderna, dar si pentru bugetul de care dispui.

O bucatarie fara scaune… Da sau nu?

Nu exista, sau, cel putin, nu ar trebui sa existe. Dincolo de a fi un spatiu destinat procesului de a gati alimentele, bucataria este o incapere potrivita pentru socializare. Fie cu ceilalti membri ai familiei, fie cu musafirii care iti calca pragul casei, solcializarea este la ea acasa intr-o bucatarie bine amenajata. La moda sunt bucatariile open space, compuse din zona pentru gatit si zona de living. Chiar daca nu vom gasi scaune in zona pentru gatit, ele vor exista cu desavarsire in spatiul livingului, acolo unde se obisnuieste servirea mesei. Te-ai gandit vreodata cum ar arata o bucatarie fara scaune? Una in care noi am manca in picioare! Asadar, „cu sau fara scaune in bucatarie?” devine o intrebare retorica, al carei raspuns este evident.

Cum alegi eficient si sigur scaunele pentru bucataria ta?

Pentru nicio incapere nu iti va fi mai dificil sa alegi scaune, ca in acel moment cand vei face aceasta achizitie pentru bucatarie. Este cu adevarat o provocare, din mai multe motive, precum: utilitatea practica a spatiului destinat gatitului (sosurile si uleiurile sunt la ele acasa, deci scaunele trebuie sa fie usor de intretinut), functionalitatea practica ce acapareaza aspectul estetic, de cele mai multe ori (ne dorim ca lucrurile din bucatarie sa fie practice, dar putem sa gasim lucruri practice si frumoase, in acelasi timp?), preturile acestor piese de mobilier si asa mai departe. Pentru toate aspectele subliniate mai sus, arhidiscutate pe forumurile online si nu numai, exista solutii practice si usor de aplicat chiar si pentru tine. Vei putea achizitiona scaune pentru bucatarie, si practice, si frumoase, si usor de intretinut, chiar si ieftine.

Vestea buna este ca exista o gama bogata de mobilier pentru bucatarie, inclusiv scaune, la o calitate superioara, dar si la un pret accesibil. Unde? Intr-un magazin preferat de numerosi clienti, Elvila.ro. Designul modern, atractiv, dar si utilitatea si calitatea produselor de mobilier comercializate de Elvila.ro – toate te vor intampina de la primul click. Cu oferte tentante, recomandari, consultanta si diversitate, acest magazin online iti va castiga increderea si iti va oferi o experienta de cumparare simpla si eficienta. Pune-ti planurile de reamenajare in aplicare, astfel incat sa iti transformi bucataria in una moderna, pornind de la cele mai frumoase si calitative scaune. Familia, prietenii, cunostintele si toti cei care iti vor calca pragul casei vor gasi confort, bun gust, stil si un design atractiv in bucataria ta moderna.

Comentarii