Cea mai bogată şi iubită actriţă a Chinei e dispărută de două luni

duminică, 23 septembrie 2018, 12:57
1 MIN
 Cea mai bogată şi iubită actriţă a Chinei e dispărută de două luni

Bingbing (37 de ani), cea mai de succes actriţă din China, a dispărut de mai bine de două luni, după ce a fost implicată într-un scandal de evaziune fiscală.

Fan Bingbing, cea mai cunoscută şi iubită actriţă a Chinei din ultimele două decenii, a dispărut fără urmă de mai bine de două luni. Vedeta nu a mai fost văzută în public şi nici nu a mai făcut vreo declaraţie de pe 1 iulie, când a vizitat un spital de copii din Shanghai şi a împărtăşit câteva imagini celor peste 60 de milioane de fani care o urmăresc pe platforma socială Weibo.

Cu puţin timp înainte de dispariţie, numele ei a apărut într-un scandal de evaziune fiscală, după ce în presă au fost publicate copii ale unor contracte: în cel semnat cu autorităţile fiscale figura că vedeta a încasat 1,5 milioane de dolari pentru patru zile de filmări, iar într-un alt document se arăta că, de fapt, primise 7,3 milioane de dolari.

Prin intermediul reprezentanţilor săi, Fan, care a fost cel mai bine plătită actriţă din China în ultimii ani şi mereu în topul global, a negat acuzaţiile.

Citeşte continuarea pe adevarul.ro

Comentarii