Cenușa unei actrițe celebre de la Hollywood, dusă la Budapesta cu avionul

miercuri, 14 iulie 2021, 11:14
1 MIN
 Cenușa unei actrițe celebre de la Hollywood, dusă la Budapesta cu avionul

Zsa Zsa Gabor a avut parte de un ultim drum la fel de extravagant ca viața ei la Hollywood. Cenușa actriței de origine maghiară a fost dusă cu avionul de la Los Angeles la Budapesta, la Clasa I, și, la aproape cinci ani de la moartea vedetei, a fost înhumată într-un cimitir din Budapesta.

Cenușa actriței de origine maghiară Zsa Zsa Gabor, renumită pentru viața opulentă, pasiunea pentru diamante și cele nouă mariaje, a fost depusă marți în cimitirul Kerepesi din Budapesta, într-o ceremonie ce a inclus o trupă de cântăreți romi și depuneri de buchete imense cu florile ei preferate – trandafirii galbeni și roz.

Cavoul ei se află alături de locurile în care își dorm somnul de veci actori, scriitori și poeți maghiari celebri.

Născută Sari Gabor, într-o familie maghiară bogată, Zsa Zsa Gabor a câștigat titlul de Miss Ungaria în 1936. Înaintea celui de-al Doilea Război Mondial, Zsa Zsa Gabor și surorile ei au plecat în Statele Unite, lăsându-l în urmă pe primul ei soț, Burhan Belge, un diplomat turc.

Ultimul ei soț, Frederic Prinz von Anhalt, cu care s-a căsătorit din 1986 și care i-a fost alături până la moarte, survenită în 2016, la 99 de ani, a declarat că în testamentul ei și-a exprimat dorința de a se reîntoarce în Ungaria.

Aflați amănunte de pe libertatea.ro.

Comentarii