Chichirău, atac la Chirica pe tema fotbalului: Politehnica poate fi salvată

marți, 06 aprilie 2021, 16:31
2 MIN
 Chichirău, atac la Chirica pe tema fotbalului: Politehnica poate fi salvată

Şefa USR Iaşi, Cosette Chichirău, a lansat un atac la adresa primarului Mihai Chirica pe subiectul echipei de fotbal fanion a oraşului. Ea cere o conducere profesionistă la Politehnica Iaşi şi stoparea investiţiilor în „găurile negre” ale clubului, cu referire la apropiaţii primarului.

Citeşte mai jos postarea deputatului USR PLUS.

„Fotbalul ieșean poate fi salvat, dar FĂRĂ Mihai Chirica și prietenii săi din conducerea clubului Politehnica!

Consiliul Director al clubului Politehnica Iași, format exclusiv din prietenii primarului Chirica, este total iresponsabil și dezinteresat de performanțele clubului. Singura preocupare a conducerii clubului este de a-și păstra salariile nesimțite și de a-i face imagine primarului Chirica.

În ciuda lipsei de performanță a clubului, toate cererile de finanțare înaintate anterior de către conducerea clubului au fost onorate de către Primăria Iași. Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliu Local de miercuri se află o nouă solicitare de finanțare înaintată de către conducerea clubului Politehnica.

În ședința comisiilor reunite ieri, în care membrii Consiliului Director s-au prezentat să susțină solicitarea de finanțare, s-a “omis” un mic detaliu: Ciprian Paraschiv nu mai este președintele clubului de o săptămână! Dar acesta s-a prezentat în ședință pentru a-și susține pledoaria despre marile planuri pe care conducerea clubului le are pentru creșterea performanței, plan în baza căruia consilierii au și votat pentru sau împotriva finanțării. Mihai Chirica a susținut finanțarea, fără să menționeze consilierilor demiterea lui Paraschiv!

Este absolut scandalos modul în care Consiliul Director s-a prezentat în ședință pentru a cere din nou bani, dar nu a avut decența de a anunța demiterea președintelui. Cum mai putem susține un astfel de management netransparent și neproductiv?

“Investițiile” în găurile negre ale Politehnicii Iași trebuie oprite. Politehnica Iași are nevoie de o conducere profesionistă, cu o viziune și un plan concret de creștere sustenabilă și performantă! Nu mai putem accepta un astfel de comportament iar primarul Mihai Chirica trebuie să se oprească în a susține investiții care nu folosesc decât propriei sale imagini și lefurilor prietenilor săi din conducerea clubului!”

Comentarii