Ciolacu și Șoșoacă, promovați de hackerii Killnet. Senatorul Berea din Iași a intrat pe canalul propagandiștilor ruși

miercuri, 04 mai 2022, 09:27
2 MIN
 Ciolacu și Șoșoacă, promovați de hackerii Killnet. Senatorul Berea din  Iași a intrat pe canalul propagandiștilor ruși

Senatorul USR Plus Cristi Berea a avut curiozitatea să intre pe canalul de comunicare al hackerilor ruși și i-a găsit ”promovați” pe Cornel Ciolacu și Diana Șoșoacă. Primul e prezentat ca un viitor președinte al României, iar Șoșoacă ca o mare ”pacifistă” care se opune livrării de armament Ucrainei.

”Ii știți pe zăbăucii, mari hackeri din Rusia, care dau jos fel de fel de site-uri din România de se tăvălesc românii pe jos de durerea provocată? Am intrat ieri pe canalul lor de comunicare, unde propaganda pro Putin e la ea acasă. Printre tone de "nu exista război", "Ucraina e de vina", "Putin e cel mai mare conducător" si alte dintr-astea am găsit doua mesaje care mi-au confirmat multe bănuieli dar pe care sincer, nu ma asteptam sa le găsesc acolo la vedere. Se pare ca rusii (despre care sper ca nimeni nu are nici cea mai mica reținere sa creadă ca lucrează fix de la birourile din Kremlin) îl vor ajuta pe Ciolacu sa ajungă președinte pt ca este un om bun și citează din Șoșoacă, bineînțeles adăugând traducerea aferenta în rusă.
Foarte mulți dintre voi v-ați convins de ceva timp de oamenii pe care ii promovează Rusia, și dacă în cazul lui Șoșoacă nu e nicio mirare pentru ca nici măcar nu se mai ascunde de la o vreme, sincer sunt surprins sa îl vad pe Ciolacu susținut direct de la Moscova. Sunt curios ce spune Iohannis, care a făcut tot ce a ținut de el sa îl aducă la guvernare. Sunteți mândru, domnule președinte? Sau poate o sa ziceți ca au glumit și hackerii cu poza asta și ca nu reprezinta poziția oficiala a Rusiei?!
Petardele Rusiei acționează brutal în România. Trebuie sa fim conștienți de lucrul asta și sa ne ferim de propaganda lor cât putem. Și când suntem siguri ca am reușit și ca nu pot sa atingă cu prostiile lor, sa îi ajutam și pe alții mai vulnerabili”, a scris Berea pe pagina de Facebook.

Comentarii