COMUNICAT DE PRESA

Concert JAZZ & GOSPEL ANDRA BOTEZ & CONSENSUS CHOIR (Suedia)

miercuri, 08 mai 2019, 12:40
3 MIN
 Concert JAZZ & GOSPEL ANDRA BOTEZ & CONSENSUS CHOIR (Suedia)

Reconstruim. Speranţa. Cu un strop de muzica buna pentru suflet.  Cu noi. Impreuna cu voi. Pentru ei, cei care plâng fără să-i vadă nimeni. Pentru acei părinţi care şi-au rătăcit speranţa printre diagnostice seci. Reci.  Printre dizabilităţi.  Printre nevoi. De Terapii. Ale copiilor lor. Printre abilităţi. De artist. De artişti. De gospel şi de jazz.  De seară de mai. De Andra Botez şi de Consensus Choir din Suedia.  De invitat prieteni şi de dat veste-n oraş. Pentru ei, copiii cu dizabilităţi ai Fundaţiei Star of Hope. De venit. Musai.

Fundaţia Star of Hope Romania, în parteneriat cu Primăria Iaşi şi FOPCD (Federaţia Organizaţiilor de Părinţi care au Copii cu Dizabilităţi) organizează   joi, 30 mai 2019,  ora 19.00, Ateneul IaşI concertul caritabil JAZZ & GOSPEL,  cu participarea artiştilor ANDRA BOTEZ şi CONSENSUS CHOIR din Suedia.

Evenimentul face parte din campania Iubesc Sa Strang Lumea la Piept demarată de către Fundatia Star of Hope Romania pe 21 martie 2019 şi care va continua până pe 15 iunie ac.  Campania IUBESC SĂ STRÂNG LUMEA LA PIEPT  este dedicată copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi şi are menirea de a reaminti tuturor  că dizabilitatea (sindrom Down, autism, parapareză spastică, ADHD etc)  nu alege nici timpul, nici locul, nici familia.  Dizabilitatea loveşte la întâmplare, atât copilul cât şi părintele. Oricine se poate trezi în situaţia asta, fie bogat fie sărac. În primii ani de viaţă, copilul cu dizabilităţi (sindrom Down, autism, paralizie cerebrală etc) are nevoie obligatoriu de terapie. Are nevoie de educaţie. Şi are nevoie de acceptarea celor din comunitatea în care trăieşte. La vârsta adolescenţei are nevoie  să facă ceva util atât pentru familie cât şi pentru societate,  să înveţe o meserie din care mai apoi să trăiască.  Să fie, atât cât se poate, un om independent.

Participarea la concert se face pe baza de invitaţie obţinută în schimbul unei donaţii de minim 30 RON. Detalii legate de obţinerea invitaţiei – la tel: 0743 112 725 sau la adresa de email: info@starofhope.ro. Toate fondurile obţinute în urma acestui concert vor fi folosite pentru asigurarea şedinţelor de terapie pentru cei peste 250 de copii cu dizabilităţi din Centrele Star of Hope Romania.

Despre Fundaţia Star of Hope Romania

*peste 26 de ani de activitate în slujba copilului

*7 CENTRE DE ZI pentru peste 250 de copii aflaţi în situaţii de risc de abandon familial şi şcolar în Murgeni (jud. Vaslui), Babadag (jud. Tulcea), Pantelimon (jud. Ilfov), Valea Seacă (jud. Bacău), Huşi (jud. Vaslui), Dimăcheni (jud. Botoşani), Botoşani

*6 CENTRE DE ZI pentru pentru 254 de copii şi tineri cu dizabilităţi (Iaşi, Bârlad, Botoşani, Dorohoi, Suceava, Chişinău)

**misiune – îmbunătăţirea calităţii vieţii copiilor aflaţi în dificultate, în special a copiilor cu dizabilităţi, dar si ajutorarea copiilor nevoiaşi pentru o viaţă mai bună, pentru ca aceştia să crească şi să se dezvolte firesc, într-un climat de demnitate, încredere şi de valorizare a fiinţei umane

*promotori şi iniţiatori ai strategiei Reabilitate Bazată pe Comunitate

Partenerii instituţionali ai concertului: Primăria Iaşi, ISJ Iaşi, DGASPC Iaşi, DAC Iaşi, Colegiul Richard Wurmbrand Iaşi

Comentarii