Copiii care au căzut de la balcon când mama lor era pe Facebook, înmormântaţi sâmbătă

vineri, 13 august 2021, 15:28
1 MIN
 Copiii care au căzut de la balcon când mama lor era pe Facebook, înmormântaţi sâmbătă

Trupurile gemenilor care au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti au fost ridicate în urmă cu puţin timp de la morgă. Mâine cei doi vor fi înmormântaţi. Între timp, mama care făcea live pe Facebook şi lăsase copiii singuri în cameră este în continuare la psihiatrie.

Trupurile neînsufleţite ale micuţilor vor fi înmormântate sâmbătă, la Drăgăneşti.

"Astăzi, bunica acestora a ridicat trupurile neînsufleţite, urmând să fie transportate la Drăgăneşti, acolo unde locuieşte bunica. Tot acolo, mâine, în jurul orei 14, va avea loc şi înmormântarea. Mama gemenilor a fost dusă la spital, în stare de şoc, fiind internată ulterior la Spitalul de Psihiatrie. În momentul de faţă, poliţiştii încearcă să lămurească exact ce s-a întâmplat în acea zi în locuinţă", a transmis Mădălin Boboc.

Doi gemeni, băiat și fată, de doi ani, au murit miercuri seară, după ce au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc de pe Bulevardul Republicii, din Ploiești. Copiii se aflau în dormitor, în timp ce mama făcea LIVE pe Facebook, în altă cameră. Impactul cu asfaltul a fost mortal pentru cei doi, în ciuda manevrelor de resuscitare incepute de către medici.

Aflați amănunte de pe antena3.ro.

Comentarii