De Business

Punem punctul pe știi

Advertorial (P)

Cum te poate ajuta o casa de avocatura care practica dreptul folosind filosofia New Law?

joi, 10 octombrie 2019, 07:59
3 MIN
 Cum te poate ajuta o casa de avocatura care practica dreptul folosind filosofia New Law?

Functia de administrator al unei companii presupune o mare responsabilitate. Probabil, te-ai confruntat deja cu cateva situatii dificile de ordin juridic pe care le-ai rezolvat cu mari batai de cap. De aceea, daca vrei sa eviti eventualele amenzi sau sanctiuni, cea mai buna metoda este sa contactezi o casa de avocatura moderna.

Atunci cand administrezi o companie, este important sa stii noutatile legislative din Romania, iar daca vei apela la o casa de avocatura, precum NZA vei scapa de orice grija. NZA (Nicolescu, Zorin si Asociatii) este o casa de avocatura care isi ghideaza activitatea dupa principiul New Law, o abordare moderna care consta in intelegerea clientului printr-o comunicare eficienta.

Avocatii NZA ofera servicii juridice mai dinamice si mai eficiente din toate punctele de vedere, inclusiv al costurilor, prin aplicarea unor principii noi care vizeaza orientarea catre client si cea mai buna solutie pentru nevoile sale. Astfel, o casa de avocatura care se ghideaza dupa principiul New Law elimina facturarile inutile. Vei avea beneficiul de a plati doar pentru solutiile primite si nu pentru cheltuielile suplimentare, cum ar fi statul la cozi, deplasarile sau copierea unor acte.

Un alt avantaj pe care il ofera casa de avocatura NZA este faptul ca ofera servicii profesionale in cadrul unui program flexibil. Prin urmare, discutiile pentru solutionarea anumitor cazuri pot fi realizate si in sistem remote. In acest mod, clientii economisesc timp si bani. In plus, spre deosebire de alti profesionisti, avocatii care se bazeaza pe filosofia New Law folosesc un limbaj uzual pentru a le explica clientilor tipul de abordare si metoda aleasa pentru a rezolva cazurile.

Prin serviciile oferite, casa de avocatura New Law incearca sa aduca valoare afacerilor clientilor sai. De aceea, daca apelezi la serviciile avocatilor NZA, vei plati doar pentru:

– realizarea obiectivelor dorite;

– valoarea reala a serviciilor juridice;

– solutii optime pentru problemele juridice.

Principalele servicii pe care le ofera casa de avocatura NZA sunt aplicabile in urmatoarele ramuri ale dreptului privat si public:

  • Drept Comercial;
  • Drept Administrativ si Fiscal – Achizitii Publice;
  • Litigii;
  • Tranzactii Imobiliare;
  • Dreptul Muncii;
  • IT si Protectia Datelor;
  • Drept Corporativ;
  • Drept Sportiv.

Iata cateva dintre situatiile in care o companie poate apela la serviciile oferite de casa de avocatura NZA:

1. Pentru a beneficia de asistenta si reprezentare juridica

Orice societate comerciala se poate confrunta la un moment dat cu diverse situatii conflictuale care nu pot fi solutionate pe cale amiabila. Prin urmare, rolul unei case de avocatura este extrem de important in reprezentarea societatii in fata instantei de judecata sau a altor autoritati.

2. Pentru ca avocatii sa gestioneze actele importante ale companiei

O casa de avocatura New Law se va ocupa cu redactarea si formularea documentelor juridice. In acest mod, vei evita situatii neplacute determinate de completarea gresita a actelor.

3. Pentru a primi solutii eficiente atunci cand apar conflicte de munca

Printre serviciile oferite de o casa de avocatura se numara si aplanarea conflictelor de munca. Vei beneficia de solutii rapide, iar avocatii vor media conflictele si vor oferi consultanta juridica, in functie de nevoile companiei tale.

 

 

Comentarii