Dacia Duster facelift a debutat oficial. Principalele modificări ale SUV-ului

marți, 22 iunie 2021, 10:46
1 MIN
 Dacia Duster facelift a debutat oficial. Principalele modificări ale SUV-ului

Dacia Duster facelift a debutat oficial, iar reprezentanții mărcii din Mioveni au comunicat principalele modificări ale SUV-ului argeșean.

Versiunea restilizată a Daciei Duster va debuta comercial în septembrie 2021, dar până atunci va găsită în reprezentanțe și fabricată varianta 'faza 1', așa cum o numește producătorul, adică actualul Dacia Duster. Desigur, disponibilitatea variantei faza 1 este limitată în funcție de programul de producție al constructorului, deci comenzile pentru aceasta se vor opri în viitorul apropiat pentru a-i face loc noului model.

Restilizarea lui Dacia Duster 2 implică adaptarea la noua indentitate vizuală a mărcii românești, prezentată în toamna lui 2021 pe noile Logan, Sandero și Sandero Stepway. Aceasta se referă în mod special (dar nu doar la) forma de Y amplasată orizontal în blocurile optice frontale, alături de grila frontală reliefată 3D și a noii grafici interioare a stopurilor.

Această semnătură luminoasă este realizată folosind ECOLED și este pornită câtă vreme contactul mașinii este în poziția de funcționare. Cu ocazia acestor noi LED-uri integrate în blocurile optice frontale, Duster devine prima Dacia cu semnalizatoare LED pe partea din față. Totodată, LED-urile sunt folosite în premieră și la faza de întâlnire (faza scurtă) și la luminile de iluminare ale plăcuței de înmatriculare.

Aflați amănunte de pe auto-bild.ro.

Comentarii