Dana Budeanu, reacţie virulentă la adresa uneia dintre cele mai frumoase vedete ieşene: „Este ca în desenele cu Tom şi Jerry”

luni, 24 iulie 2023, 09:57
2 MIN
 Dana Budeanu, reacţie virulentă la adresa uneia dintre cele mai frumoase vedete ieşene: „Este ca în desenele cu Tom şi Jerry”

Dana Budeanu (FOTO SUS) a fost vehementă în critica sa la adresa relaţiei dintre actriţa Monica Bîrlădeanu şi medicul Valeriu Gheorghiţă. Designerul a declarat că nu crede că această relaţie va fi una de durată, deoarece consideră că medicul nu se ridică la nivelul Monicăi Bîrlădeanu la niciun capitol, conform cancan.ro.

Imaginile cu Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă într-un jacuzzi în Bulgaria au fost surprinse şi publicate în presă, iar Dana Budeanu s-a arătat nemulţumită de alegerea locaţiei pentru vacanţă a cuplului. Ea a declarat că actriţa nu ar trebui să-şi petreacă timpul liber într-o ţară ca Bulgaria, considerându-o o alegere neadecvată pentru o personalitate cunoscută.

"Anunţ populaţia că o cunosc pe Monica. Vom fi răzbunaţi. Că să nu păţească rău el, trebuie să se uite la toate verdictele despre mafioţi. Nu e pregătit deloc. Uite, după astfel de experienţe, bărbaţii aleg altă cale. Nu că vom fi răzbunaţi, dar toată lumea va fi răzbunată. Uitasem de el", a declarat Dana Budeanu, făcând referire la relaţia Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiţă.

Designerul a comparat relaţia dintre cei doi cu celebrele desene animate cu Tom şi Jerry, sugerând că în final, relaţia va avea un sfârşit nefericit.

"Păi, voi ştiţi unde a umblat Monica? Şi tu o duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alţii? Păi, ea n-a intrat în viaţă ei în jacuzzi cu alţii. Nu cred că există femeie să fi fost pe barosaneală şi acum să tragă la sărăcie", a adăugat Dana Budeanu în criticile sale la adresa cuplului.

Relaţia dintre Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă a fost subiectul unor speculaţii în presă şi a atras atenţia opiniei publice, iar declaraţiile dure ale Danei Budeanu au generat discuţii aprinse pe acest subiect.

Comentarii