Declaratie de presă (P)

Dăncilă zboară, ieșenii rămân încremeniți în timp!

luni, 19 august 2019, 13:07
2 MIN

La 72 de ore de când premierul României, Viorica Dăncilă i-a sfidat pe ieșeni, alegând să se deplaseze cu un elicopter privat la întâlnirile politice pe care le-a avut în  județele Suceava, Botoșani și Iași pentru a ocoli traficul infernal de pe E583, rutina ambuteiajelor și a șoferilor exasperați a pus din nou stăpânire pe Podu Iloaiei.

Președintele PNL Iași, deputatul Costel Alexe, cel care a făcut mai multe demersuri în ultimii ani pe lângă autoritățile locale și centrale pentru identificarea unei variante ocolitoare sau de supralărgire a infrastructurii rutiere de pe raza localității Podu Iloaiei, a taxat dur indolența membrilor Guvernului și a liderilor PSD Iași față de această problemă cu adevărat arzătoare:

”Din înaltul sfidător al elicopterului Vioricăi Dăncilă nu au coborât soluții pentru ieșeni și pentru toți cei care se îngrămădesc zilnic pe drumurile impracticabile ale Județului Iași, dar s-a văzut nepăsarea, indolența și provincialismul cu care suntem tratați de cei care au obligația să aducă bunăstare românilor prin programul de guvernare!

Aroganța și neobrăzarea premierului României au fost dublate de slugărnicia liderilor și parlamentarilor PSD Iași, care în loc să intre în pământ de rușine, în loc să reacționeze la așa afront adus miilor de ieșeni, s-au gudurat libidinoși pe lângă șefii de partid!

Între timp viața în Podu Iloaiei revine la normal, o normalitate toxică și periculoasă pentru toți locuitorii, pietonii și participanții la trafic!

50 de minute, cu tot cu cei 3-4 polițiști plasați în intersecții, durează astăzi tranzitarea unui orășel de doar 5 km, din Budăi și până la calea ferată de la Lukoil, iar cozile sunt pline de oameni exasperați!

Costuri ridicate pentru transportatorii care aprovizionează Iașul, costuri ridicate pentru participanții la trafic care tranzitează orașul, expunere la praf, poluare, noxe pentru locuitorii din Podu, risc crescut de accidente pentru pietoni și participanți la trafic, degradarea vizibilă carosabilului sub greutatea sutelor de tiruri care traversează orașul!

Mai puțin de 50 de minute a făcut în schimb elicopterul Vioricăi Dăncilă în vizitele politice în interes de partid între Suceava și Iași!”, a declarat deputatul Costel Alexe.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii