Duelul Primelor Doamne. Ce ţinută a purtat Carmen Iohannis la Sibiu şi cum a apărut Maria Băsescu în ziua votării, la Bucureşti

luni, 07 decembrie 2020, 22:10
2 MIN
 Duelul Primelor Doamne. Ce ţinută a purtat Carmen Iohannis la Sibiu şi cum a apărut Maria Băsescu în ziua votării, la Bucureşti

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, dar şi fosta, Maria Băsescu, au votat pe 6 decembrie. Cele două au atras imediat atenţia la secţiile de votare unde s-au prezentat, cele două abordând ţinute foarte diferite.

Ziua de 6 decembrie a fost una semnificativă nu doar pentru că mulţi copii l-au aşteptat pe Moş Nicolae, ci şi pentru că au avut loc alegerile parlamentare 2020. Românii şi-au exprimat votul în cursul zilei, la fel şi cei din afara ţării. La fel au făcut şi politicienii. Trebuie să acordăm o atenţie acum Primelor Doamne. 

Carmen Iohannis a făcut furori la Sibiu. Actuala Primă Doamnă a României a votat în oraşul în care locuieşte, la Sibiu, singură. Aceasta nu a fost însoţită de preşedinte, ca de obicei. Carmen Iohannis şi-a început ziua de duminică, 6 decembrie, destul de devreme, când a mers la biserică. Aceasta a fost prima oară la slujbă, iar apoi a ajuns la secţia de votare, la una dintre unităţile de învăţământ din Sibiu.

Prima Doamnă a spus: "Am votat pentru o Românie normală". Carmen Iohannis s-a remarcat imediat în mulţime, Prima Doamnă a îmbrăcat o ţinută foarte deschisă la culoare, un palton bleu până la genunchi la care a asortat o poşetă crem, mică, iar la gât o eşarfă albastră. A fost foarte discretă, nu a stat mult de vorbă cu jurnaliştii, imediat s-a îndreptat spre casă. 

De partea cealaltă o avem pe Maria Băsescu. Fosta Primă Doamnă a României şi-a însoţit soţul, pe Traian Băsescu, la secţia de votare. Cei doi şi-au exprimat dreptul la Liceul Jean Monnet din Bucureşti. Maria Băsescu a ales o ţinută mult mai sobră, mult mai elegantă. Aceasta a îmbrăcat un palton de lungime medie, pe care  l-a asortat cu o bluză crem şi o mască de protecţie specială, cu inserţii aurii. La 69 de ani, Maria Băsescu are apariţii elegante, mereu potrivite pentru statutul şi vârsta sa. 

Sursa: okmagazine.ro

Comentarii