Englezii au cedat în faţa UEFA

miercuri, 23 iunie 2021, 01:43
2 MIN
 Englezii au cedat în faţa UEFA

Presa internaţională a scris recent că preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, este gata să mute semifinalele şi finala la Budapesta, în timp ce premierul italian Mario Draghi a cerut ca meciurile de ultimele faze să fie disputate în altă parte, considerând Roma o alternativă potrivită.Cu toate acestea, forul de conducere al fotbalului european rămâne angajat să găzduiască cele mai importante trei meciuri ale turneului pe Wembley.

O altă informaţie este aceea că guvernul britanic a ridicat de la 50 la sută la 75 la sută gradul de ocupare a Stadionului Wembley la semifinalele şi finalele Euro-2020, informează BBC. Asta înseamnă că peste 60.000 de spectatori vor putea asista din tribune la fazele finale al turneului. Creşterea va însemna, de asemenea, cea mai mare mulţime adunată pentru un eveniment sportiv în Marea Britanie după mai mult de 15 luni., care

O replică virulentă a transmis Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi-a exprimat, marţi, îngrijorarea cu privire la relaxarea restricţiilor legate de Covid-19 cu ocazia meciurilor de la Euro-2020. În timp ce Londra tocmai a anunţat creşterea numărului de suporteri pe Stadionul Wembley pentru semifinale şi finală, OMS şi-a arătat îngrijorată de relaxarea restricţiilor din jurul meciurilor de la Euro-2020. „În unele dintre oraşele gazdă, cazurile de Covid-19 sunt deja în creştere în zonele în care se joacă meciuri”, a declarat Robb Butler, directorul executiv al OMS Europa, într-un comunicat.OMS este deosebit de îngrijorată de reevaluarea ascendentă a anumitor cote de ocupare a stadioanele de la turneul final. Cu toate acestea, OMS nu a indicat direct ţări sau oraşe gazdă în comunicatul său de presă.

Comentarii