Euronest îşi ia autospeciale de telecomunicaţii

miercuri, 14 septembrie 2022, 21:58
1 MIN
 Euronest îşi ia autospeciale de telecomunicaţii

Cu 3,7 milioane de lei, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Euronest vrea să achiziţioneze trei autospeciale de telecomunicaţii. Autovehiculele cu remorcă şi echipamente urmează să fie utilizate de direcţiile de telecomunicaţii speciale din judeţele Iaşi, Botoşani şi Vaslui. 

Obiectivul principal al proiectului constă în îmbunătăţirea serviciilor de comunicaţii electronice pentru populaţia din zonele frontierei comune dintre România şi Republica Moldova. Este vizată asigurarea disponibilităţii comunicaţiilor de bază, a Serviciului de urgenţă 112, a serviciului eCall şi a Serviciului RO-ALERT pentru populaţia din zona transfrontalieră şi în care nu există acoperire a serviciilor publice de comunicaţii electronice. De asemenea, proiectul derulat prin Programul Operaţional Comun România-Republica Moldova urmăreşte asigurarea dispozitivelor temporare de comunicaţii, interoperabile la nivel transfrontalier pentru comunicaţiile electronice destinate organizaţiilor cu atribuţii în gestionarea situaţiilor de urgenţă şi a dezastrelor.

Ofertele, care sunt aşteptate până pe 18 octombrie, vor fi evaluate după componenta financiară (70 la sută) şi după cea tehnică (30 la sută). Odată desemnat câştigătorul, acesta va avea la dispoziţie 6 luni să livreze autospecialele. 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii