Eveniment

Familia Circo Bellucci ne aduce la viață amintiri din copilărie, la IAȘI! (P)

joi, 19 mai 2022, 09:04
2 MIN
 Familia Circo Bellucci ne aduce la viață amintiri din copilărie, la IAȘI! (P)

Celebra Familie Medini formată din talentații Sandy, Sonny și Jenny poartă pe umeri moștenirea părinților, Mario Medini și Loredana Bellucci și a ultimelor 5 generații de circari italieni renumiți , care și-au dedicat întreaga viața unei arte recunoscute la nivel internațional, la cel mai complex stadiu!

Sonny Medini ne-a declarat faptul că „Circul este o casă pe care o muți dintr-un colț în altul al lumii, o familie, care la finalul zilei trebuie să aibă parte de grijă, iubire și empatie! Nimeni nu rămâne în urmă!”

Printre membrii circului se numără artiști prestatori la Cirque du Soleil, profesori de muzica din Madrid, acrobați și actori. Un membru important este și Nea’ Mărin, ambasadorul acestui proiect în România și protagonistul emisiunilor în care Circo Bellucci a fost casa multor vedete autohtone! 

În concluzie, se oferă un spectacol pe care nu merită să îl ratezi, indiferent de vârstă sau ocupație,  deoarece acest tip de artă are loc pentru toți! Chiar 500 pentru fiecare prestație! 

Spectacolul „Pirații” va face un popas și la Iași, unde se vor oferi o parte din comorile găsite, printre care amintim: zâmbete, reverie și emoție, toate concentrate într-o amintire asemănătoare copilărie! 

„Poftiți la circ” de luni până vineri de la orele 18:00, iar în weekend dublu spectactol – sâmbătă de la orele 15:00 și 18:00 și Duminică de la 11:30 și 15:00. În nicio zi de marți nu se organizează spectacole! 

Aceștia se vor afla în parcarea Era Park Iași, în perioada 21 Mai – 12 Iunie și sunt pregătiți cu numeroase surprize! Printre acestea, amintim concertul lui Dorian Popa de pe 10 Iunie, la ora 21, în incinta Circo Bellucci! 

Biletele se pot achiziționa de pe www.myticket.ro și de la casieria circului, deschisă cu 2h înaintea fiecărui spectacol. 

Pentru detalii, vă așteaptă la număr de telefon 0721 785 265, pe WhatsApp 0767 507 111 sau pe pagina de Facebook Circo Bellucci, respectiv pe Instagram @circo.bellucci!

Comentarii