Familie de milionari din Neamţ: Copilă, însărcinată, după ce a fost violată de tatăl ei

vineri, 24 iulie 2020, 20:03
2 MIN
 Familie de milionari din Neamţ: Copilă, însărcinată, după ce a fost violată de tatăl ei

Caz îngrozitor în Neamț, unde o copilă de 13 ani a rămas însărcinată după ce a fost violată de tatăl ei încă de când avea 10 ani. Aciuați în Italia ca oameni săraci, părinții ei au devenit milionari după ce 2 din cei 10 copii au murit într-un accident.

Un bărbat de 37 de ani din localitatea nemțeană Bălușești a fost arestat pe 22 iulie de Judecătoria Roman pentru viol în formă continuată asupra unei minore, scrie Monitorul de Neamț.

Copila, care este propria sa fiică, a rămas însărcinată după ce a fost violată de tatăl ei încă de când avea vârsta de 10 ani.

Cazul este unul de coșmar. Mama a constatat când s-au întors din Italia, unde locuia alături de soțul ei și cei 10 copii ai lor, că fata este însărcinată în șase săptămâni.

A cerut să i se facă avort fiicei sale, după care s-au luat probe ADN de la frații fetei și alte rude, cu excepția tatălui, care se întorsese între timp înapoi în Italia.

Ulterior, polițiștii din Neamț cu colaborat cu cei din Italia, care i-au făcut bărbatului un test ADN, în urma căruia a rezultat că el este tatăl copilului fiicei sale.

Individul a fost reținut când s-a întors zilele trecute în țară pentru a participa la slujba de pomenire a unei rude.

Cei doi soți au plecat în Italia ca oameni necăjiți, dar anul trecut au devenit milionari în euro, când statul italian le-a oferit daune morale de 2 milioane de euro după ce doi copii au murit într-un accident rutier.

Procurorii romașcani spun că bărbatul riscă acum 12 ani de închisoare.

Comentarii