Fată izbită de o mașină pe o trecere de pietoni din București și abandonată acolo. Victima întinsă pe asfalt, ocolită de șoferi

luni, 13 noiembrie 2023, 19:35
2 MIN
 Fată izbită de o mașină pe o trecere de pietoni din București și abandonată acolo. Victima întinsă pe asfalt, ocolită de șoferi

O fată de 15 ani a fost spulberată de o mașină pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală, șoferul plecând și lăsând-o întinsă pe asfalt. Mai mult, șoferii au trecut mai departe, ocolind victima, conform imaginilor surprinse de o cameră de bord.

Conform Libertatea, victima este o fată de 15 ani, iar accidentul s-a produs sâmbătă, pe o trecere de pietoni aflată înaintea unei stații STB de pe bulevardul Iuliu Maniu.

În imaginile teribile surprinse de o cameră de bord și publicate de Buletin de București se poate vedea cum o mașină care circulă pe banda a doua oprește la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate, în timp ce un autobuz este oprit în stație. Fata traversează în grabă, fiind izbită de o mașină care venea pe prima bandă.

Imaginile cu un puternic impact emoțional pot fi văzute aici

Victima a rămas întinsă pe asfalt, în timp ce șoferul și-a continuat drumul.

Mai mult, maşina care circula pe banda pe care a fost aruncată victima s-a oprit pe avarii, dar după câteva secunde șoferul a tras de volan, a ocolit victima şi a plecat mai departe. Nu a fost singurul. Șoferii au continuat să treacă pe lângă victima întinsă în mijlocul drumului, singurii care au mers să vadă ce se întâmplă fiind câțiva oameni care se aflau în stația STB, conform imaginilor video.

Poliția a transmis un comunicat prin care anunță că, în 11 noiembrie, „un conducător a surprins și accidentat un pieton angajat în traversarea drumului public, iar imediat după impact și-a continuat deplasarea”, conform Libertatea. Poliția spune că șoferul a fost identificat de agenții de la Brigada Rutieră și testat cu aparatele Alcooltest și DrugTest, rezultatele indicate fiind 0, respectiv negativ.

 

 

 

Comentarii