Festivalul de șah în familie de la Miroslava și-a desemnat campionii

luni, 12 iunie 2023, 10:58
1 MIN
 Festivalul de șah în familie de la Miroslava și-a desemnat campionii

Festivalul Internațional al Familiei ediția a IX a și-a desemnat câștigătorii  astfel campioana din 2023 a  fost familia Filip, vicecampioană familia Tanase ambele din Iași , urmate în clasament de familia Apostol din Miroslava. Au participat 75 de echipe, părinți și copii de la 5 la 71 de ani ,echipe de câte doi jucători, din aceeaşi familie, matur şi copil sub 14 ani care au jucat șah pe parcursul a şase runde de şah rapid. Au venit la start  familii din Ucraina, Republica Moldova şi din diferite oraşe ale României tentaţi de premiile oferite de organizatori,  dar și de dorința de a petrece timp de calitate în familie, jucând șah. 
 

Premianții au fost răsplătiți cu 1 weekend în familie la Vatra Dornei, 1 tablă de șah Magne 2D și cu 1 carte cu autograful celui mai titrat șahist român din toate timpurile -marele maestru Florin Gheorghiu. Au mai fost atribuite premii prin tombola 1 excursie de 3 zile la Sibiu, 1 loc în tabăra la mare pentru copii, vouchere la recuperare medicală, la consultanță despre nutritie,  la programe de dezvoltare personală și trebuie remarcat că toate echipele participante au fost premiate.

Organizatorul principal a fost Asociaţia ,,Împreună pentru Miroslava” în parteneriat cu Federaţia Română de Şah,  Palas Mall Iaşi, Mitropolia Moldovei şi Bucovinei, Asociaţia ,,IAŞAH”, cluburile ,,Pionii Rgelui” din Româneşti şi ,,Micul Şahist” din Iaşi, Şcoala gimnazială ,,Colonel Constantin Langa” din Miroslava si Serviciul Voluntar de ambulanta din Iași. 


"Multumim tuturor sponsorilor care au susținut acest eveniment de promovare a familiei și a șahului în familie Pufuleti Yammy, Pencraft, Cabana Plapumioara din Vatra Dornei, Prisma Tour, birou de arhitectura Casio, coach Alin Zaharia, Fiziotop cabinet de recuperare medicala, Bionutris cabinet de nutritie, Chess Shop, Alin Mihaita photography și compania Andirino", ne-a declarat profesorul de sah Apostol Alin initiatorul acestui festival.

Partener media Ziarul de Iași!

Comentarii