Florin Răducioiu: Sunt foarte dezamăgit de acest moment al lui Dinamo

duminică, 09 iunie 2019, 18:39
2 MIN
 Florin Răducioiu: Sunt foarte dezamăgit de acest moment al lui Dinamo

Fostul component al Generaţiei de Aur, Florin Răducioiu, a vorbit despre situaţia de la Dinamo, club pentru care a evoluat între 1985 şi 1990. Conducerea ”câinilor” l-a demis pe Mircea Rednic, după cea mai slabă clasare din istoria clubului şi l-a numit pe Eugen Neagoe (51 de ani) pe banca tehnică.

Răducioiu se arată dezamăgit şi spune că suporterii lui Dinamo merită mai mult: "Sunt foarte dezamăgit de acest moment al lui Dinamo, cred că trebuie să se reseteze totul, e adevărat, acum au un nou antrenor, văd că sunt foarte mari contestaţii, nu e deloc pace, linişte la acest club.

Suporterii merită mai mult, e momentul de a strânge rândurile toţi, de a fi toţi pentru Dinamo, în aceeaşi direcţie să fie toţi, să se înţeleagă şi să înceapă campionatul foarte bine şi să obţină un rezultat la anul care să o propulseze pe Dinamo din nou în lupta pentru titlu" a declarat Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

În 1990, Florin Răducioiu a plecat la Bari de la Dinamo, iar în cariera sa a mai trecut pe la Brescia, Espanyol, AC Milan, West Ham, VFB Stuttgart, AS Monaco şi US Creteil. Fostul atacant şi-a trecut în CV şi o Ligă a Campionilor, cucerită în perioada petrecută pe San Siro.

11 victorii, nouă rezultate de egalitate şi şase înfrângeri a bifat Dinamo cu Mircea Rednic la ”cârma” echipei. Acesta a preluat echipa în luna octombrie a anului 2018, de la Claudiu Niculescu. ”Puriul” este antrenorul care a adus ultimul titlu de campioană în vitrina clubului Dinamo, în sezonul 2006-2007. Rednic a fost înlocuit luni, după ce s-a certat cu Ionuţ Negoiţă. Patronul n-a fost de acord cu noi investiţii, iar Rednic a fost pus pe liber. Pretextul lui Negoiţă a fost locul 9 pe care a terminat Dinamo, cea mai slabă clasare din istoria clubului.

 

Comentarii