Fluxuri de vaccinare suplimentare la Palas, Casa Studenților și la Gară

miercuri, 27 octombrie 2021, 20:38
1 MIN
 Fluxuri de vaccinare suplimentare la Palas, Casa Studenților și la Gară

Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe a declarat, astăzi, într-o conferință de presă că vor fi suplimentate fluxurile de vaccinare de la Palas, Casa Studenților și de la Gară:

Costel Alexe: Asigurăm în continuare resurse și sper ca, într-un timp cât mai scurt, dacă este cazul, pentru că prefectul coordonează prin Comitetul Judetean pentru Situaţii de Urgenţă această activitate – să punem la dispoziție și alte centre sau alte resurse. La Palas și la Casa de Cultură a Studenților se are în vedere suplimentarea centrelor de vaccinare.Consiliul Județean Iași administrează șase centre de vaccinare în județ.

Vicepreședintele Consiliului Județean Iași, Marius Dangă a adăugat că, la centrele de vaccinare de la Palas și Casa Studenților, va fi administrat serul produs de Pfizer, iar la Gară, serul Johnsson&Johnsson, potrivit radioiasi

Marius Dangă: O să mai aducem câte un flux la aceste două centre – un flux cu Pfizer – și am mai solicitat suplimentarea la Gară cu Johnsson&Johnsson. Centrul de la Gară a fost, ieri, campion județean, ca să zic așa, aproape 500 de vaccinuri făcute. În baza contractului de finanțare pe care îl avem cu DSP-ul, asigurăm resursele necesare. Suntem la dispoziția DSP-ului pentru orice alte locații.

Comentarii