FOTBAL – Trei absenţi în Giuleşti, mâine. Poli pleacă azi spre Bucureşti, pentru meciul cu Rapid

joi, 05 octombrie 2023, 01:50
2 MIN
 FOTBAL – Trei absenţi în Giuleşti, mâine. Poli pleacă azi spre Bucureşti, pentru meciul cu Rapid

Politehnica Iaşi nu a avut prea mult timp la dispoziţie pentru a se lamenta după o nouă prestaţie dezamăgitoare pe teren propriu, care a dus la remiza albă, de luni, cu Petrolul Ploieşti, o formaţie care s-a confruntat cu multe probleme în Copou. De marţi, Poli a început să pregătească partida cu Rapid Bucureşti, din etapa a XII-a a Ligii I de fotbal, care va avea loc vineri, de la ora 21:00.

Fotbaliştii ieşeni se vor antrena şi astăzi la baza proprie, apoi, în cursul serii, vor pleca spre Bucureşti, cu avionul. În condiţiile în care au fost găsite doar 22 de bilete de avion, vor merge pe calea aerului 20 de jucători, antrenorul principal, Leo Grozavu, şi un membru din staff. La Otopeni se va face joncţiunea cu restul delegaţiei, care se va deplasa la Bucureşti cu autocarul.

Componenţa lotului cu care va fi abordată partida din Giuleşti va fi definitivată astăzi. Ieri era cert că nu vor merge în Capitală doi jucători cu probleme de natură medicală, Silviu Lung junior şi Cătălin Itu.

Conform oficialilor clubului ieşean, Lung, care a fost schimbat la pauza meciului cu Petrolul, a fost diagnosticat, cu o leziune musculară de gradul unu pe adductori, fără hematom. Portarului i s-a recomandat repaus total până vineri, el urmând a începe recuperarea după zilele libere care vor fi primite la finalul duelului din Giuleşti.

În ceea ce-l priveşte pe Itu, el este pe finalul perioadei de recuperare după accidentarea pe care a avut-o, mijlocaşul amintit urmând a fi apt de joc la reluarea campionatului.

În Giuleşti, de la Poli va lipsi şi Andrei Ciobanu, care a fost împrumutat de la Rapid în acest sezon şi nu are dreptul de a evolua împotriva giuleştenilor. Firesc, din delegaţia ieşeană nu va face parte nici Gabriel Vaşvari, care a fost scos de ceva timp de pe lista A, el nemaiavând astfel drept de joc.  În plus, vor rămâne acasă alţi trei fotbalişti în condiţiile în care Politehnica plăteşte 27 de jucători.

Programul exact al perioadei în care campionatul va fi întrerupt depinde, conform şefilor Politehnicii, de prestaţia din Giuleşti. Următoarele meciuri oficiale ale echipei ieşene după duelul cu Rapid vor avea loc în Copou: pe 19 octombrie, de la ora 20:00, cu Sepsi Sfântu Gheorghe (restanţă din etapa a VII-a) şi pe 22 octombrie, de la ora 15:30, cu FC U Craiova 1948, în runda a XIII-a. 

 

 

Comentarii