Fotbalistii din Copou merg cu încredere, spre Cluj

joi, 08 martie 2018, 02:43
2 MIN
 Fotbalistii din Copou merg cu încredere, spre Cluj

 

Antrenorul Flavius Stoican crede că echipa CSM Politehnica se poate descurca şi fără Qaka, Mihalache şi Sin

 

 

CSM Politehnica Iaşi a organizat ieri o conferinţă de presă în care antrenorul principal, Flavius Stoican şi jucătorul Marius Chelaru au prefaţat partida de vineri, de la Cluj, contra CFR, din prima etapă a play-off-ului Ligii I de fotbal. “Suntem încrezători, avem entuziasm cu toate că ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, cu o echipă care este bine aşezată în teren, cu un antrenor care şi-a pus amprenta asupra jocului. Este, într-adevăr, o echipă greu de bătut. Asta nu însemană că nu ne gândim la un rezultat favorabil. Vom merge cu încredere că putem să ne luăm revanşa, după ce în sezonul regulat nu am obţinut niciun punct cu CFR” a declarat Stoican.

 

Chelaru a recunoscut că gazdele sunt favorite: “Plecăm cu a doua şansă, pentru că au o echipă foarte bună, nu degeaba sunt pe primul loc. Nu mergem însă acolo ca victime sigure, mergem să ne jucăm şansa şi să dăm totul pe teren pentru a obţine punct sau puncte”.

Stoican s-a referit şi la două aspecte care generează probleme în vestiar: accidentările şi criza financiară. “Qaka este suspendat, Sin şi Mihalache sunt incerţi. Sunt probleme majore, dar încercăm să facem faţă CFR şi fără aceste trei piese importante. În plus, avem probleme financiare la acest moment. Sper să se găsească soluţii. Important este să reuşim să mergem pe aceeaşi linie pe plan sportiv. Nu va fi uşor, dar va fi cu atât mai frumos dacă vom reuşi”. CSM Poli pleacă astăzi din Iaşi, după un antrenament, care va avea loc în cursul dimineţii.

Comentarii