FOTO – Ce mesaj a afişat tenismena Andreea Prisăcariu, fiica unui procuror ieşean, de ziua ei

miercuri, 09 februarie 2022, 20:29
2 MIN
 FOTO – Ce mesaj a afişat tenismena Andreea Prisăcariu, fiica unui procuror ieşean, de ziua ei

Andreea Prisăcariu (locul 339 WTA) a împlinit 22 de ani miercuri, 9 februarie, şi a sărbătorit alături de cei peste 23.500 de urmăritori ai săi de pe reţelele sociale. Andreea Prisăcariu este fiica procuroarei Cornelia Prisăcariu, care a activat foarte mult timp în Iaşi.

În stilul nonconformist care o caracterizează şi datorită căruia a fost supranumită ”rebela tenisului românesc”, de ziua ei, Andreea Prisăcariu a publicat pe contul său de Twitter o fotografie îndrăzneaţă, alături de un mesaj interesant. ”Am 22 de ani şi sunt un glonţ în inima ta. La mulţi ani copilului rebel din mine”, a scris sportiva pe reţelele sociale, lângă o fotografie topless, care a lăsat la vedere câteva dintre tatuajele Andreei Prisăcariu.

Comentariile admiratorilor săi nu s-au lăsat aşteptate: ”La mulţi ani, fie ca acest an să fie cel mai bun din cariera ta”, ”La mulţi ani, Andreea, din Italia” sau ”Succes în tenis, să ne mândrim cu tine”, au fost câteva dintre urările acestora pentru Andreea Prisăcariu. Recent, Prisăcariu le-a dezvăluit un secret intim fanilor săi, cu care ţine legătura în permanenţă: ”Singurul meu regret este că nu le-am spus unor persoane să dispară din viaţa mea”, a transmis Andreea Prisăcariu pe Twitter.

Fostă campioană naţională la juniori, Prisăcariu are 22 de tatuaje şi a dezvăluit că niciunul dintre acestea nu a fost făcut la întâmplare. ”Lupul de pe braţul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărţit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraţ am tatuaje pentru bunicii mei.

Mai am un mic şarpe pe ceafă. Pe glezne mai am nişte stele şi o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine”, explica ea, acum câteva luni. Totodată, jucătoarea născută la Iaşi, a spus că abia aşteaptă să fie o ”mireasă tatuată”. ”N-am cum să regret tatuajele. Fac parte din mine, au făcut parte din familia mea, mă reprezintă. Abia aştept să fiu o mireasă tatuată”, a mai spus Andreea Prisăcariu.

SURSA: digisport.ro

 

 

Comentarii