Frica nu te scapă de coronavirus: Cum s-a îmbolnăvit Dan Petrescu, care sufla şi în iaurt

joi, 23 iulie 2020, 09:25
1 MIN
 Frica nu te scapă de coronavirus: Cum s-a îmbolnăvit Dan Petrescu, care sufla şi în iaurt

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Tehnicianul de 52 de ani devine cel mai proeminent nume de pe lista tot mai lungă a oamenilor din fotbalul românesc, care au fost plasaţi în izolare.

De ce ţi-e frică, nu scapi! Pe durata stării de urgenţă, jucătorii CFR-ului glumeau pe seama faptului că, de teama coronavirusului, Dan Petrescu a devenit „omul invizibil“.   „Dânsul e puţin speriat. A spus că cel mai bine e să stăm acasă, cu familiile noastre, că sănătatea e pe primul loc. E şi acum la hotel, izolat, nu vrea să vadă pe nimeni, nu vrea să audă pe nimeni, cred că ştie că acest coronavirus se ia şi prin telefon“, a glumit, la un moment dat, mijlocaşul Ciprian Deac.   

Doar că, din păcate pentru tehnicianul CFR-ului, inevitabilul s-a produs! În contextul în care cinci oameni din stafful său s-au îmbolnăvit cu COVID-19, ieri, şi testul lui Dan Petrescu a furnizat un rezultat pozitiv. Aparent, „Bursucul“ n-are probleme mari, dar va fi internat în spital, cel puţin 48 de ore, pentru a fi ţinut sub supravegherea medicilor. El a şi fost deja transportat la Cluj, cu o ambulanţă privată, în timp ce restul lotului CFR-ului a rămas în izolare, în cantonamentul de la Mogoşoaia.  

Mai multe informații, pe adevarul.ro

Comentarii