Goluri superbe reuşite de români

luni, 19 august 2019, 01:43
2 MIN
 Goluri superbe reuşite de români

 

Puşcaş a realizat dubla la Reading, Stanciu a marcat de la distanţă pentru Slavia. Ianis Hagi a fost omul cu pasa pentru Genk

*Atacantul George Puşcaş a marcat două goluri, ieri, în primele 40 de minute jucate ca titular la echipa Reading. Puşcaş a marcat în minutul 25, în partida pe care Reading a jucat-o pe teren propriu, cu Cardiff City, în etapa a III-a a Championship. El a înscris primul gol al meciului după o frumoasă acţiune personală, începută în propria jumătate de teren, apoi a dublat avantajul, în minutul 40, împingând în poartă o centrare a lui John Swift. Internaţionalul român a debutat în campionat etapa trecută, jucând din minutul 46 al meciului disputat în deplasare cu Hull City şi pierdut cu 1-2.

*Mijlocaşul Nicolae Stanciu a marcat un gol în meciul pe care Slavia Praga, adversara formaţiei CFR Cluj, l-a câştigat în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), cu Ceske Budejovice, în campionatul Cehiei. Stanciu a marcat spectaculos cu un şut de la peste 20 de metri, în minutul 48. Internaţionalul român este la al doilea gol reuşit în campionat pentru Slavia, pentru care au mai marcat Olayinka şi Skoda. Slavia este lider în clasament, cu 16 puncte, după şase etape, urmată de Jablonec şi Viktoria Plzen, ambele cu 10 puncte, din câte cinci meciuri.

* Ianis Hagi a avut încă o evoluţie entuziasmantă pentru Genk, sâmbătă seară. Mijlocaşul naţionalei României a reuşit o pasă de gol în minutul 86 al deplasării cu formaţia Waasland-Beveren. Hagi intrase pe teren în minutul 76. Genk a reuşit prima victorie din campionat, după două înfrângeri consecutice. Deşi a întâlnit penultima clasată, jocul campioanei din prima repriză nu a arătat prea bine. A reuşit însă să deschidă scorul în minutul 21, prin Paintsil. Celelalte trei reuşite au venit în partea secundă. Samata a fost omul ultimelor 45 de minute, reuşind să marcheze toate golurile (minutele 53, 66 şi 86). Ultimul l-a avut ca protagonist şi pe Ianis Hagi, care a reuşit o pasă de gol spectaculoasă.

Comentarii