HANDBAL – Ustură! Eşec umilitor în Copou, în faţa liderului

duminică, 12 februarie 2023, 21:30
1 MIN
 HANDBAL – Ustură! Eşec umilitor în Copou, în faţa liderului

CSM Iaşi 2020 a confirmat faptul că este foarte departe de nivelul pe care îl are colega din Seria B a Diviziei A de handbal feminin, Corona Braşov. Sâmbătă, în partida pe care ieşencele au disputat-o acasă, în Sala Liceului cu Program Sportiv, în compania braşovencelor, oaspetele s-au impus la scor, 40-24 (18-11). Asta chiar dacă sala a fost arhiplină, iar antrenorul grupării ardelene a menajat câteva jucătoare de bază.

Duelul a fost dezechilibrat încă din start, Corona desprinzându-se rapid, în minutul 12 scorul fiind 7-1. Gazdele nu au avut în niciun moment forţa de a încerca să strângă rezultatul şi au pierdut la 16 goluri. O diferenţă mai mică decât cea din tur, când braşovencele au bifat o altă distracţie, impunându-se cu 44-18 (19-10).

CSM Iaşi 2020 a rămas astfel cu 27 de puncte acumulate în 13 meciuri şi ocupă locul III al ierarhiei, la şase puncte de junioarele de la Centrul Naţional de Excelenţă Sfântu Gheorghe şi 12 de Corona. Pe locul IV este CSM Bacău, cu 24 de puncte.

În etapa viitoare, Iaşul joacă în deplasare, joi, de la ora 12:00, cu o echipă foarte modestă, CSM Făgăraş, care ocupă locul VIII din zece formaţii.

În ciuda eşecului usturător de sâmbătă, CSM Iaşi 2020 are şanse mari de a continua lupta pentru promovare, în care vor participa primele două clasate din cele trei serii ale ultimului eşalon intern plus alte două formaţii de pe locurile III.

Comentarii