Hoţ de ulei de motor din benzinărie: a fost prins când s-a întins şi după ciocolată

miercuri, 26 mai 2021, 01:50
1 MIN
 Hoţ de ulei de motor din benzinărie: a fost prins când s-a întins şi după ciocolată

Un tânăr din Iaşi a fost identificat de către poliţişti după ce a furat  de două ori dintr-o benzinărie. Hoţul a intrat în benzinărie în jurul orei 22, a “palmat” o sticlă de ulei de motor şi a plecat liniştit.

La numai două ore, tânărul a revenit în aceeaşi benzinărie, iar de data aceasta, “prada” a fost mai mare: încă o sticlă de ulei de maşină, plus o pereche de ochelari de soare, o sticlă de vodcă şi, bonus de îndulcire, o ciocolată. Hoţul a fost surprins de camerele de supraveghere ale benzinăriei, apoi poliţiştii l-au “săltat” şi trimis după gratii.

Totodată, oamenii legii spun că tânărul condamnat pentru furt calificat este un “client” fidel de-al lor. “La data de 24 mai, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie (Gară, n.r.) au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoare, emis de Judecătoria Iaşi, pe numele unui tânăr de 25 de ani. Acesta a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, tânărul a fost depus în Penitenciarul Iaşi, în vederea executării pedepsei”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii