Ia-auzi una: boamba boambelor pe care le-o pregăteşte Mihăiţă foştilor colegi de partid şi de stat!

sâmbătă, 17 februarie 2018, 02:50
3 MIN
 Ia-auzi una: boamba boambelor pe care le-o pregăteşte Mihăiţă foştilor colegi de partid şi de stat!

Auzim prin târg că nu puţine persoane în temă cred că această cotonogeală politico-procurorească de pe lângă sediul din centru al partidoiului aflat în renovare, cu DNA pe post de arbitru şi Parchetul pe post de tuşier, este doar o hărăţeală prin gard, ca două potăi înrăite, între Mihăiţă exclusul şi Măricel excluzătorul.

Ei bine, stimaţi telespectatori şi drăguţe telespectatoriţe, aflaţi aicea de la noi, că ştim din surse sigure: treaba e mult mai oablă decât pare la prima vedere, şi nu este deloc numai atâta, oricât le-ar părea unora că oricum e mult deja. Planul final, zice-se că pus deja la punct până în ultimul detaliu în laboratoarele nocturne ale lui Mihăiţă&compania, este acela de evacuare forţată şi definitivă a partidoiului din sediul central de pe Ştefan cel Mare, din clădirea monument, echipa premarelui zice-se că având deja documentaţia legală pusă la punct, somaţii, sesizări etc. Motivul oficial ar fi, zice-se, ceva legat de obligaţiile contractuale şi speciale în legătură cu întreţinerea clădirii monument, obligaţii despre care oamenii lui Mihăiţă zic că pot dovedi deja că au fost călcate în picioare de Măricel&co., başca aceştia ţopăind acolo cu cizmele pline de noroi.

Acuma, tot răul spre bine: din câte vedem noi pe piaţă taman este liber sediul fostei filiale locale a partidului lui Gigi Becali, Noua Generaţie creştin şi democrat, situat în căsoaiele din zona staţiei Pădurii. Ba chiar acum ar fi şi panoramă acolo, care nu prea era înainte, căci Mihăiţă tocmai i-a gonit recent de-acolo pe ăia cu sicrie şi coroane funerare. Hmm, o fi aranjând el ceva din timp…

Ia-auzi două: bombiţa bombiţelor pe care o tot ascund unii ca să n-o vadă colegii

Şi dacă tot vorbim de nealiniatul Mihăiţă, haideţi să tragem o tură scurtă şi pe deasupra zvonurilor care tropăie din ce în ce mai băţos prin târg despre ce orizonturi dictrinare şi spre ce zări politice ar scruta în ultima vreme premarele rămas orfan de partid. Da, am văzut că majoritatea au negat din toţi bojocii, ba unii pe care îi bănuiam mai dihai au negat chiar şi din toţi rărunchii, că nici să nu audă de Mihăiţă prin partid pe la ei, că-i rup picioarele. Numai că, băbăeţ, la bursa neagră a zvonurilor politice noi am auzitără cu totul altceva.

De-un par egzamplu, că oricâtă opoziţie ar face leberalii de la municipală ai lui Bot Ia la adresa premarelui, pe la spate o madamă senatoare şi un madam dipotatul şef ar fi aranjat deja la prezidentul de partid de la Bucureşti ca, dacă s-o putea, să îşi ia premarele din cel mai mare oraş dinafara capitalei gata făcut, decât să mai lupte ei pentru asta, că-i tot degeaba.

Vorba ceea: bună socoteala, meşter cârmaciul! Sau cârmăcioriţa, în fine. Că doar tot de la cârnaţ vine…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii